Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

Atakum'da karpuz kavgası
banner852

Samsun Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Bafra'da üreticiye destek olmak için tarlada kalan karpuzu kilosu 1 liradan ilçede satışa sunulmasını sağladı. Satışa Büyükşehir'in 'kepçeli müdahalesi' geldi.

Samsun Atakum Belediye Başkanı Avukat Cemil Deveci, Samsunspor eski Başkanı İsmail Uyanık ve taraftar gruplarının desteği ile Bafra'da tarlada ürünü kalan çiftçilere destek olmak için kilosu 1 liradan karpuzun ilçede satılmasını sağladı. Emek Park'ta kurulan satış stantlarına, Büyükşehir'in 'kepçeli müdahalesi' geldi. 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, iddiaya göre belediyenin çalışma yapacağını belirterek karpuz satış tezgahlarının kaldırılmasını talep etti. İddiaya göre zabıtalar ve görevliler arasında arbede yaşandı. Ardından tezgahlar az ileriye taşınırken, kepçeler kazı çalışmasına başladı. Başkan Deveci tepki gösterdi. 

TÜRKİYE ADINA ÜZÜNTÜ VERİCİ "Bu Samsun ve Türkiye adına üzücü "diyen Başkan Deveci, "Bafra'da karpuz üreticimizin ürünleri tarlada kaldı. Biz üreticilerimize destek olmak ve vatandaşlarımızın cebine uygun olması adına işbirliği içinde çalışma başlattık. Vatandaşlarımız bütçesine uygun karpuz aldı, piyasa dengelendi. Atakumlu vatandaşlarımız memnundu. Gelmişsiniz 'burada çalışma yapacağız' diyerek kazı yapıyorsunuz. Biz satış alanını bunun üzerine kaydırdık. Vatandaş memnun sizin derdiniz ne? Çiftçi ve vatandaş memnundu. Burada iki kurumun zabıtaları karşı karşıya geliyor. Bu siyaset anlayışı hiç hoş değil. Bu yaşananlar Samsun ve Türkiye adına endişe verici. Çok üzücü "dedi.  

N.Alper CABBAR 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876