Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Atakum'da Kent Park Ve Bilim Merkezi
banner852

Yaklaşık 24 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Atakum Kent Park ve Bilim Merkezi'nin inşaat alanında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Proje bittiğinde ilçe hem yeni bir yaşam alanına kavuşacak hem de içerisindeki bilim merkezi başta gençlerimize ve çocuklarımıza farklı bir ufuk açacak" dedi.

Atakum ilçesi eski Tarım Lisesi’nin olduğu alana rekreasyon projesi hazırlayarak kente yeni bir yaşam alanı kazandıracak olan Samsun Büyükşehir Belediyesi, “Atakum Kent Park ve Bilim Merkezi” inşaatına başladı. 100 gün içerisinde tamamlanacak proje konseptinde yürüyüş parkurları, oyun alanları, büfe, kafe ve aktivite alanları yer alacak. Toplam 23 bin 889 metrekare alanda Kent Park ve Bilim Merkezi Projesi bilime, teknolojiye ve inovasyona ilgi duyan gençler için özel olarak tasarlandı.

ŞEHRİMİZİ NAKIŞ NAKIŞ İŞLİYORUZ

“Ortaya koyduğumuz vizyoner proje ve fikirlerle şehrimizi nakış nakış işliyor, yeniden inşa ve ihya ediyoruz” diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Atakum Kent Park ve Bilim Merkezi'nin inşaatının hızla ilerlediğini söyledi. Başkan Demir, "Projemiz bittiğinde ilçe hem yeni bir yaşam alanına kavuşacak hem de içerisindeki bilim merkezi başta gençlerimize ve çocuklarımıza farklı bir ufuk açacak. Amacımız her yaştan insanı bilimle buluşturmak, özellikle çocuklara ve gençlere bilimi sevdirmek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunAtakum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876