Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

ATAKUM GÖNÜLLLERİ DERNEĞİ 1 YAŞINDA!
Sosyal ve kültürel olarak kısa süre zarfında adından sıkça söz ettiren Atakum Gönüllüleri Derneği, katılımın bir hayli fazla olduğu 1. yıl dayanışma yemeği düzenledi. Yemekte söz alan Atakum Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Çelik, Haksız yere Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edildiği süreçte yanında olan herkese teşekkür ederken, ‘Bu ülkede herkesin başına her an her şey gelebilir. Hiçbirsuçunuz yokken suçlanmanın ne demek olduğunu anladım.

Herkes için adaletin ne anlama geldiğini kendim yaşayarak anladım’ ifadeleri kullandı. Bir yıllık süreçte Atakum’un Samsun’un hatta Türkiye’deki birçok kişinin Atakum Gönüllüleri Derneği’ni takip ettiğini söyleyen Bayram Çelik, ‘’Atakum gibi farklı kesimleri bir arada toplayan Atakum Gönüllüleri Derneği, sanatsal etkinliklerden tutunda, sosyal politikalar geliştirmeye, dil kursları uygulamaya doğa yürüyüşü ve piknik düzenlemeye, Atakum İmece ile insanlarımıza ulaşmaya başlandı. Samsun’daki sivil toplum kuruluşları ile köy okullarına, öğrencilere ve ihtiyacı olan çocuklarımıza kıyafet, elbise ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Sağlık anlamında her türlü desteği veren bir dernek olduk. İhtiyacı olanlara kan ihtiyacı, elbise, medikal malzemeleri, ilaç, ve tekerli sandalye yardımları yapıldı. Mustafa Kemal Atatürk aydınlanma ışığını Samsun’dan başlatmıştı.

Atakum Gönüllüleri Derneği olarak hep birlikte bu aydınlanma ışığını tekrar başlatmış bulunuyoruz’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı. Bu arada yemekte Grup Zehmeri sahne alırken, yemeğin ilerleyen saatlerinden kemençe üstadı Haluk Açıcı ise tüm katılımcılara unutulmaz ve eğlenceli bir gece yaşattı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.