Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Atakum İHL İngiltere'ye öğrenci gönderdi
Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi (İHL) İngilizce hazırlık öğrencileri, dil eğitimi için İngiltere'ye gönderildi.

Atakum Anadolu İHL, "Dil yerinde öğrenilir" sloganıyla hazırlık öğrencilerini her yarıyıl döneminde dil eğitimi için yurt dışına gönderiyor. İngilizce hazırlık öğrencileri, İngiltere'de 4 hafta sürecek seyahatte dil seviyelerine uygun dil öğrenimi görecek.

Dil eğitimi programıyla öğrencilerin telaffuz, pratik konuşma ve dinlediğini anlama becerilerinin daha üst seviyeye çıkması hedefleniyor.

Projeyi Atakum'a İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Sandıkçı ve dernek yönetiminin destek ve çabalarıyla sürdürdüklerini belirten okul yönetimi, dil öğrenimini daha faydalı ve eğlenceli hale getirmeyi amaçladıklarını, bu kapsamda öğrencilere Avrupa'yı yakından tanımalarına imkan sağlayacak gezi programları düzenleneceğini aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.