Öne Çıkanlar Müstecep Mahallesi Samsun Okul Sporları
banner867

Atakum' Un Her Yeri Kitap Kokacak
banner852

Atakum'da ‘Türk-İş Eğitim Merkezi’nin olduğu alanda inşaat çalışmaları başlayan kütüphane vatandaşları da heyecanlandırdı. “Büyükşehir Belediyesi güçlü nesiller yetiştirmek adına her türlü projeye imza atıyor” diyen Selami Öztürk, "Şu an burası inşaat kokuyor ama bittiğinde inanıyorum Atakum'un her yeri kitap kokacak" dedi.

Eğitime yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye’nin en büyüklerinden biri olacak kütüphaneyi Samsun'a kazandırıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü iş birliği ile Atakum ilçesinde yıkılan ‘Türk-İş Eğitim Merkezi’nin olduğu alana inşa edilen kütüphane 7/24 hizmet verecek.

2 bin 365 metrekare ticari alan, 27 bin 570 metrekare inşaat alanı, 167 araçlık otopark, 1098 oturma kapasitesi ile 525 bin kitap kapasitesine sahip olacak kütüphane mimarisiyle de dikkat çekecek. Yeni nesil modern kütüphane, sadece kitap alanı değil, her türden içeriğe sahip ve her yaş grubundan insana açık, yaşayan ve hizmet veren bir mekan olacak. İnşaat çalışmaları başlayan ve 2024 yılında Samsunluların hizmetine açılacak olan Şehir Kütüphanesi şimdiden vatandaşları heyecanlandırdı.

ATAKUM KİTAP KOKACAK

“Büyükşehir Belediyesi güçlü nesiller yetiştirmek adına her türlü projeye imza atıyor” diyen Selami Öztürk, "Şu an burası inşaat kokuyor ama bittiğinde inanıyorum Atakum'un her yeri kitap kokacak. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine geleceğe yaptığı bu yatırımlar için teşekkür ediyoruz" dedi.

GENÇLİĞE ÖNEM VEREN YATIRIMLAR

YKS'ye hazırlanan öğrenciler için güzel bir mekan olacağını ifade eden Melihşah Düğen, "Samsun gençliği için önemli bir yatırım. Bizlere değer veren yatırımlara imza attığı için Büyükşehir Belediyesi'ne sonsuz teşekkürler" diye konuştu. Emrullah Cangöz ve Emre Uzalan da, "Gençleri hem bilgiyle buluşturacak hem de gençlere şık bir ortamda ders çalışma imkânı sunacak bir proje. Büyükşehir'e teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
SamsunAtakum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876