Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Atatürk Bulvarı’nda Palmiye Ağaçlarına Bakım

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı’ndaki palmiye ağaçlarının bakımını yaptı. Orta refüjlerdeki ağaçların kurumuş yapraklarını budayan ekipler, çevre düzenlemesiyle cadde ve bulvarları daha estetik hale getirdi.

Doğal yaşam alanlarına yönelik çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, şehrin oksijen kaynağı yeşil alanlara büyük özen gösteriyor. 17 ilçedeki ana bulvarlar ile cadde ve parklardaki ağaç ve çiçek türlerinin belli periyotlarla bakımını yapan Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, yaz boyunca çalışmalarını sürdürecek.

Kentin estetik görünümüne de katkı veren ve ekolojik denge açısından önem arz eden ağaçları titizlikle koruyan belediye ekipleri, ayrıca zaman zaman kontrollerini de yapıyor. Çalışma kapsamında İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmemesi için palmiye ağaçlarının yapraklarını budayan ekipler, bulvarın estetik görünümünü artırdı.

Anahtar Kelimeler:
PalmiyeSamsunBakım Onarım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.