Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

Aytemiz Samsun'da iftar düzenledi
banner852

 Aytemiz’in Samsun ve civar illerdeki bayileri ve iş ortakları katıldı. Aytemiz Genel Müdür Yardımcısı Yakup Yazar ve Aytemiz üst düzey yöneticilerinin de yer aldığı iftar yemeğinde yakın dönemdeki gelişmeler değerlendirildi.

Aytemiz Genel Müdür Yardımcısı Yakup Yazar, iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında öncelikle Aytemiz’in ve bayilerinin deprem bölgesine yaptığı desteklerden bahsetti. Yazar şunları söyledi: “Öncelikle Kahramanmaraş ve 10 ilimizdeki depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dilerim. Bu acı felaketten sonra, akaryakıt sektörü bir kez daha dayanışma örneği gösterdi. Biz de Aytemiz olarak deprem bölgesindeki 100'den fazla istasyonumuzla birlikte hemen harekete geçtik ve deprem bölgesine yardım etmek için tüm kaynaklarımızı seferber ettik. Bu anlamlı dayanışmaya katkıda bulunan tüm bayilerimize de teşekkür ederim.”

“Bayilerimizle iletişimi sıcak tutmayı önemsiyoruz ”

Aytemiz Satış Direktörü Tolga Parmaksız, Samsun’da bayilerin katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeğinde, müşterilerin takdirini kazanan hizmetleri paylaşarak bayi memnuniyetinin öneminin altını çizdi. Parmaksız, "Aytemiz olarak, müşteri memnuniyetini sağlamak için bayilerimizin ve saha ekibimizin memnuniyetinin büyük önem taşıdığını biliyoruz. Bu nedenle, bayilerimiz için pazarlama ekibiyle birlikte "Sahanın Yıldızları" programını hayata geçirdik. Bu programla istasyonlarımızda doğrudan müşterilerimizle iletişim kuran hizmet ekiplerimize daha fazla dokunmaya çalışıyoruz ve daha iyi hizmet sunmaya odaklanıyoruz. Programımızın başarısı, portföyümüze yeni müşteriler kazandırmamıza yardımcı oluyor. Müşteriler için personelinizin yaklaşımı, hangi sektörde olursanız olun önemlidir. Bu nedenle istasyonlardaki hizmet ekiplerimizle iletişimi sürekli olarak sıcak tutmaya çalışıyoruz ve eğitim departmanımızı güçlendiriyoruz. Bu yaklaşımımız ve müşterilerimizin beğenisini kazanan ON 7/24 Market, Motorcu Dostu İstasyon ve Self Servis konseptlerimiz sayesinde, istasyonlarımızın sadece bir akaryakıt noktası olmaktan öteye gideceğine inanıyoruz." dedi.

Aytemiz hakkında

Türkiye genelinde 570’ten fazla istasyonu, 10 ikmal noktası ve 250.000 metreküplük depolama kapasitesi ile akaryakıt sektöründe hizmet veren Aytemiz; Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500 2021 listesinde 56’ncı sırada, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'in 2022 yılı "Türkiye'nin En Değerli Markaları" araştırmasında sektörün en değerli 3’üncü markası olarak yer almaktadır.

Anahtar Kelimeler:
AytemizSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876