Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Babalar ve çocuklar Samsun'da namazda buluşacak
banner852

Türkiye'nin 81 ilinde Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği tarafından gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Samsun'da da babalar ve çocuklar sabah namazında buluşacak.


Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği örnek bir etkinliğe imza atıyor. Dernek, Türkiye'nin 81 ilinde aynı anda gerçekleştireceği etkinlikle küçükleri ve büyükleri camide buluşturacak. Samsun'da da gerçekleşecek etkinlikte babalar ve çocuklar 8 Eylül Pazar günü Büyük Camii'de sabah namazında buluşacak.

Manevi havayı soluyacaklar
Kuşaklar arası bağı güçlendirmek, büyüklerin örnek alınması ve aile içi bağın güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, babaları ile birlikte camilerde manevi havayı soluyacak. Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği Samsun Şubesi, Samsunlu babaları çocukları ile birlikte Pazar sabahı Büyük Camii'ye davet etti.

Sosyal medya tuzağı
Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği Samsun Şubesinden yapılan açıklamada, “Dernek olarak kültürel ve manevi değerlerin geleceğe aktarılmasına önem veriyoruz. "Maalesef içinde bulunduğumuz çağda gençlerimiz sosyal medya tuzağına düşmektedir. Gençliğin atisosyalleştiği, aile içi iletimin azaldığı günümüzde dernek olarak farkındalık oluşturmak istedik. Bu kapsamda Samsun'da da anlamlı bir buluşma gerçekleştireceğiz" denildi.

Pazar sabahı Büyük Camii'de
Samsunlu babalara çağrıda da bulunan dernek yetkilileri, "Bu etkinlikle kuşaklar arası bağı güçlendirmeyi, aile içi iletişimi artırmayı amaçlıyoruz. İstiyoruz ki çocuklarımız manevi değerlerimizi öğrensin ve geleceğe taşısın. İnşallah yüksek bir katılım bekliyoruz. Bu vesileyle ben tüm babalarımızı 8 Eylül Pazar günü sabah namazında çocuklarının ellerinden tutarak Büyük Camii'ye davet ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876