Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Bado Urfa Sofrası Cafe Restaurant`dan Bayram Mesajı
banner852

Bado Urfa Sofrası Cafe Restaurant Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bado Urfa Sofrası Cafe Restaurant İşletmecisi Recep ÇOTUR ‘Dini Bayramların toplumda kardeşlik ve yardımlaşma duygularını güçlendirdiğini ifade eden Herkes bu duyguları paylaşmalıdır´ dedi.

Kırgınlıklarımızı bayramların hoşgörü eriteceğiz. Dargınlıklarımızdan uzaklaşacağız. Eksik bıraktıklarımızı, eksik kalanları yardımlaşma ve dayanışma ile tamamlayacağız. Bu bayramda da ve bu bayram vesilesiyle bir kez daha hasletler, değerler, bu his ve davranış bütünlüğü dirliğimizin, bütünlüğümüzün ve birliğimizin de teminatı olacaktır.

Dolayısıyla bu duygu ve düşüncelerle Müslüman Alemi´nin Kurban Bayramını tebrik eder, Bayramların kardeşlik, yardımlaşma duyguları içinde geçmesini temenni ederim"

Bado Urfa Sofrası Cafe Restaurant olarak 19 mayıs ve Bafra Şubelerimiz ile bayramın 2. günü hizmetinizdeyiz.

Rezerve için : 19 mayıs ; 0 362 511 27 72

Bafra ; 0 362 543 0 111

0 555 099 0 111

Telefon Numaralarımız ile irtibata geçebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876