Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

BAFRA BELEDİYESİ CADDE VE SOKAKLARI YABANİ OTTAN TEMİZLİYOR
banner852
 Bafra Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yol ve kaldırım kenarlarında ve ağaç diplerinde uzayan yabani otların oluşturduğu görüntü kirliliğini önlemek için öncelikli olarak şehir giriş-çıkışı ve ana caddelerde temizlik çalışması başlattı.

Bafra Girişi kavşakları ve orta refüjünde başlayan yabani ot temizliği, çim biçme çalışmaları mezarlık önünden itibaren Musa Cevher Dudayev Bulvarı, Gençlik Caddesi ve Cumhuriyet Meydanına kadar, Duha Sertkaya Bulvarından itibaren ise Alparslan Türkeş Parkına kadar sürdürülecek. Bu çalışmaların ardından cadde ve sokaklarda ağaç dibi, kaldırım ve orta refüj temizliğine yoğun bir şekilde program dahilinde diğer caddelerde devam edilecek.

Çalışmaları yerinde inceleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "İlçemizin temizliğine ve bakımına azami derecede özen göstermeye çalışıyoruz. Belediye olarak kaldırımlarda, orta refüjlerde, yol kenarlarında ve kavşaklarda görüntü kirliliğine sebebiyet veren yabani otların temizliğine başladık. Personelimiz hızlı bir çalışma yürüterek ilçemizde görüntü kirliliğine sebep olan bu otların temizliyor. Bu çalışmalar rutin bir şekilde ilçemizin her noktasında devam edecek. Temiz bir Bafra için gayretimizi en üst seviyeye çıkaracağız.” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de ilçede yürütülen temizlik çalışmalarına katkı sağladığını belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, vatandaşlardan da bir ricada bulundu. “Halkımızdan da bu çalışmalara destek bekliyoruz. Lütfen özel mülklerinin, boş arsalarının, bahçelerinin uzayan otlarını biçtirsinler, bakımlarını yaptırsınlar. Bir başka konu da hakkında da vatandaşlarımızı uyarmak istiyorum. Bizlere gelen şikâyetleri değerlendirerek ifade etmek isterim ki balkonlardan, camlardan çöp sarkıtmayalım. İlçemizin güzel görünmesine zarar verecek şeylerin karşısında hep birlikte duralım.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876