Öne Çıkanlar yağ bezesi cerattepe
banner797

Bafra'da Ozan Mahallesi selde ağır hasar gördü

Öğle saatlerinde aşırı bastıran kuvvetli yağış sonrasında Ozan Mahallesi’nde bulunan derelerin taşmasıyla, evlere, ağırlara ve ekili tarlalara su bastı.

Sel baskınında, can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi.

Ozan Mahallesi Muhtarı Kudret Demir, öğle saatlerinde aniden kuvvetli yağış başladı, biranda yağan yağıştan köyümüz etkilendi, derelerimizin taşması sonucu 25 hanemiz selden hasar aldı, ağırlara ve evlere sular doldu. İlçe Kaymakamlığına bağlı ekipler gelerek hasar tespit çalışmalarına başladı.” Dedi.

Mahalle sakinlerinden, Raşit Önder ile Zulfiye Kaya sel felaketinde ekili tarlalarının su bastığını, havyalarının yemlerinin felakette zarar gördüğünü ve büyük baş hayvanlarında herhangi bir telef olmadığını söyledi.

Öte yandan sel felaketi bölgesinde geniş önlemler alan ilçe Jandarma Komutanlığı’nın yanı sıra, Bafra Belediyesi’ne ait ekiplerde bölgeye geldi.

İlçe Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Görevlileri bölgede inceleme yaparak hasar tespit çalışmalarını hazırlamaya başladı.

Anahtar Kelimeler:
SelBafraOzan Mahallesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.