Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi KILINÇ  Stratejik Planını Basın ile paylaştı
banner852
Bafra Devlet Hastanesi konferans salonunda yapılan kahvaltıda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başhekim Mehmet Kılınç, dahiliye, çocuk, genel cerrahi, kadın doğum, göz, KBB, beyin cerrahi, ortopedi, üroloji, göğüs hastalıkları, psikiyatri, radyoloji, branşlarında hafta içi pazartesi günleri 17.00 ile 21.00 arası, hafta sonu cumartesi günleri 09.00 ile 13.00 saatleri arasında mesai dışı poliklinik uygulamasının 5 Mart itibari ile başladığını söyledi.

Başhekim Kılınç; “Bafra Devlet Hastanesi 250 yatak, artı 36 yoğun bakımlı 286 yatak olarak hizmete açıldı. Aslında şu anda 250 yatakla hizmet veriyoruz fakat kapasitemiz 300’e kadar arttırılabilir. Bu binamıza ek olarak bakanlığımızın hizmet alanlarını özellikle üzerinde durduğu ruh sağlığı hastaların topluma kazandırılması amacıyla Ruh Sağlığı Merkezi kuruldu. Bahçelievler Mahallesi’nde eski sağlık ocağında verdiğimiz hizmette oraya her gün bir psikiyatri uzmanımız oraya gidiyor ve oradaki yaklaşık 18-20 hastamıza eğitim veriyor. Onların sanatsal becerilerini, mesleki becerilerini geliştiriyor. Bafra bir ilçe ama hastanemiz bölgeye hizmet veriyor” dedi.

Uzm. Dr. Mehmet Kılınç açıklamasında; “Bafra başta olmak üzere 19 Mayıs, Alaçam, Yakakent, Gerze ve hatta Sinop’tan bile hastalarımız bize gelip tedavi Betexper olmaktadır. Durağan ilçesinin bize bakan yüzünde bulunan mahallelerinden de bize gelinmekte. Hastanemiz ben dahil 9 yöneticimiz var. Toplam personel sayımız kadrolu olarak 900’ün üzerindeyiz. 58 aktif uzmanımız var. Uzmanlarımızdan ihtiyacımız olan plastik cerrahi yok, iki olan kardiyoloji uzmanımızın birinin tayini çıkmasıyla bir kardiyoloji uzmanına ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Kılınç, “Bu yıl da 45 milyonu hedefliyoruz. Bu tabii ki hem fiziki hem de personelin işlevsel olarak iyi çalışıp hastalarımız memnun etmesi şeklinde hedeflerimiz ulaşabiliriz. Ancak bir devlet kurumu olduğumuz için kar zarar anlayışı içerisinde değiliz. Bizim esas amacımız hizmet vermektir. Vatandaşın talebini en üst düzeyde karşılamaktır. Mali yönden denk bir bütçe hedefliyoruz. Planladığımız yatırımları zamanında gerçekleştirmek istiyoruz. Hedefimiz hizmet kalite düzeyini sürekli geliştirmek istiyoruz ve çalışanların ve hastaların memnun olduğu bir kurum olmak istiyoruz. 2016 yılında planladığımız yatırımlar arasında acil servisimizin ulaşım araçlarının ulaşılabilir olması. Bunda da belediyenin ve Büyükşehir Belediyesi’nin ayağı var. Bu aşamaları aşarak bunu en kısa zamanda gerçekleştirmek istiyoruz. Yoğun bakım yatak seviyemizi arttırmak istiyoruz, acil servisimizde yeni bir düzenleme planlamasına gidiyoruz, gerek hemşirelerin, doktor arkadaşların rahat çalışacağı, müşahede ki hastaların rahat tedavi olacağı 10 yatak artırımı ve iç düzenlemeye gideceğiz. Ayrıca bilgi işlemimizi geliştireceğiz. Acilin yolunu TOKİ ile birleştirerek ulaşıma açmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876