Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner797

BAFRA FESTİVAL TARİHİ YAZDI
banner852
 Bafra Belediyesi’nin 20-23 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Bafra Kapıkaya Festivali’ne festival süresince 20.000’den fazla insan katıldı. Festivale yurt içinden ve dışından yoğun katılım oldu.

Festivale Bafralılar çok büyük ilgi gösterdi. Festival ile Bafra turizm alanında dünyaya açıldı. Festival süresince yüzlerce çadır kamp alanına kuruldu. Kamping yapıldı. Asar Kamp alanında konser organizasyonu, kamp ateşi, halk oyunları etkinlikleri gerçekleştirildi. Olta balıkçılığı yarışması düzenlendi. Bisiklet turları yapıldı. Kano gösterileri oldu. Kapıkaya yamaç paraşütü alanında ise yurt içinden ve yurt dışından gelen paraşütçüler gösteri uçuşları, akrobasi gösterileri yapıldı. Tandem uçuşları ile izlemeye gelenleri uçurdular. Festivale katılan herkes festival için tek kelimeyle harikaydı. İyi ki geldik. Hayatımızın en güzel günlerinden bir kaçını yaşama imkânımız oldu. Buralar saklı cennet köşelerimizmiş. Şimdi bunu fark ettik başta Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz ifadelerini kullanarak görüşlerini beyan ettiler.

Festival sonrası bir açıklama yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin herkese teşekkür ederek, şunları söyledi: “20-23 Temmuz tarihleri arasında Bafra Kapıkaya festivalimize katılan sporcularımıza, misafirlerimize, dernek ve odalarımıza ve tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Bu festival ile ilçemizin turizmine katkı yaptık. Bafra’mızın doğal güzelliklerini dünyaya açmış odluk. İnsanlarımızın memnuniyetleri bizleri mutlu etti. Bafra artık turizmde çeşitliliği olan önemli bir cazibe merkezidir. Desteklerinden ve ilgilerinden dolayı Samsun Valimiz Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz Bey’e ayrıca teşekkür ediyorum. Festival öncesi ve sırasında gece ve gündüz büyük emek veren jandarmamıza, emniyet ve sağlık görevlilerimize, Erzurum, Samsun, Sakarya ve Mersin illerimizden gelen AFAT, UMKE, Su altı ve su üstü kurtarma ekiplerine, DAG kurtarma ekiplerine, zabıtamıza, festival komitemize, belediyemiz müdür ve personellerine, Asar ve Kapıkaya mahallelerimizin değerli muhtarlarına ve sakinlerine, İstanbul Bafraspor kulübümüze, İlçe Sağlık müdürlüğümüze, helikopter ve kara ambulans ekiplerine, Kızılay’a, Bafra Havacılık Kulübü Başkanı Burhan Apaydın hocamıza, yamaç paraşütü, bisiklet ve doğa sporu kulüplerimize, kısacası emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876