Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Bafra'lı Çiftçiler Antalya Growtech Fuarında

Bafra Ziraat Odası ve Bafra'lı çiftçiler 27 - 30 Kasım Antalya'da düzenlenen 19. Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Antalya Growtech Fuarına katıldı.

-Fuar Gezisine; Delegeler,Muhtarlar ve Oda üyelerinin yer aldığı yaklaşık 80 kişi katıldı.

Antalya Growtech; 'Tarım ve Teknolojinin Global Buluşması' Ana temasıyla düzenlenen Antalya Expo Center 27 kasımda kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Fuar'a Bafra'dan 80 Çiftçiyle katıldığını dile getiren Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, " 19uncu Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Antalya Growtech Fuarı bana göre bu senede ziyaretçi rekoru kırmıştır. Biz Bafra Ziraat Odası olarak 28 ve 30 kasım tarihleri arasında 2 gün olarak katıldık. 19.uncu Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Antalya Growtech Fuarını Üyelerimiz ve Çiftçilerimizle gezdik" dedi.

Başkan Osman Tosuner, Sera, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Sulama Sistemleri ve Pompaları, Tohum, Bitki Besleme ve Koruma, Tarım Makineleri ve Hayvancılık fuarında Bafra'lı Çiftçilerimiz yeni teknolojik gelişmeleri göreceklerini söyledi.

Tosuner; "Göreve geldiğimiz günden bu güne Yönetim Kurulu, üyelerimiz ve Çiftçilerimiz ile teknolojik yenilikleri görmeleri, faydalanmaları amacıyla fuar gezileri düzenliyoruz. Düzenlediğimiz geziler Çiftçilerimiz açısından oldukça verimli geçiyor. Amacımız Çiftçilerimizin fuarlardan en iyi şekilde yararlanmaları, en iyi verim almak için yenilikleri ve en modern ekipmanlarını görmeleri ve Üreticiler de yeni tarım alet ve ekipmanlarını görmeleri açısından' da önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Tosuner, Son olarak Bafra üreticisi yeniliklere açık ve teknolojik gelişmeleri izleyen, modern tarımın gereğini yerine getirme arzusunda olan üreticileri ile birlikte, Yıl boyunca çalışan ve üreten çiftçilerimiz için bu fuar gezisi ayrıca bir moral gezisi olmuştur. Çiftçilerimizi Bilinçlendirmek ve Üretimlerini Verimli Hale Getirerek Kazançlarını Artırmaları Konusunda Üreticilerimizin Yanında ve Her Zaman Destekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.