Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Bafra TSO’ dan Oda/Borsalara Akreditasyon Sistemi Sunumu
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı ve Akreditasyon Sorumlusu Ayhan Avcı tarafından gerçekleştirilen sunumda İSO 9001:2015 versiyonuna geçiş ve risk tabanlı proses yapısı, akreditasyon sisteminde yeni düzenlenmiş olan not sistemi ve stratejik plan konuları ele alınarak bu sistemlerin entegresi anlatıldı.

İnteraktif bir şekilde gerçekleşen programda katılımcılar karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak bir kıyaslama çalışması da yapılmıştır.

Genel Sekreter Talip Şahin; bilginin ancak paylaşıldığında kıymetli olduğunu ifade ederek “geçtiğimiz günlerde genel sekreter arkadaşlarımla bir araya geldiğimizde böyle bir etkinlik yapmayı planlayarak Oda/borsalarımız sistemleri üzerinde bilgi alışverişinde bulunmak ve akreditasyon istemine yeni geçecek oda/borsalarımıza da katkı ve destek sağlamak için böyle bir program gerçekleştirildik” dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurul Başkan Yardımcısı Erkan Mustafa Tokur, Akreditasyon Kurul Üyeleri Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Süzen ve Meclis Katip üyesi Abdullah Bülbül’ ün katılım sağladığı programa Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin, Çarşamba TSO Genel Sekreteri Gültekin Sürül, Bafra TB Genel Sekreteri Bayram Tosun, Çarşamba TB Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu, Havza TSO Genel Sekreteri Arif Altun, Vezirköprü TSO Genel Sekreteri Edip Şükrü Koç, Boyabat TSO Genel Sekreteri Sıtkı Mor ve Bafra, Çarşamba, Terme, Boyabat ilçelerinden de Ticaret Borsaları ve Ticaret ve Sanayi Odası çalışanları iştirak etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.