Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner798

Bafra TSO deprem bölgesine hareket etti
banner852

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Şenocak, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Fatih Tunç ve Niyazi Kesim ile Meslek Komite üyemiz İsmail Başaran Kahramanmaraş'a yardımları bizzat ulaştırmak ve Depremzede vatandaşlarımıza destek olmak üzere yola çıktılar.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş "Bafra Kaymakamımız Sayın Cevdet Ertürkmen'in koordinesinde hareket ettiğimiz bu otobüsümüz ile giderken insanı yardım malzemesi götürmekle beraber amacımız; Kahramanmaraş'ta deprem mağduru vatandaşlarımızı bölgemize getirerek misafir etmektir. Bu bağlamda Kahramanmaraş'ta ikamet eden ve gelmek isteyen veya yakınlarının getirilmesini isteyen vatandaşlarımız tanıdıklarının BAFRA KAYMAKAMLIĞIMIZ İLE İLETİŞİME GEÇMESİNİ ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR" dedi.

Ayrıca Yönetim Kurulu üyemiz Niyazi Kesim tarafından deprem bölgesinde Bafra Pidesi dağıtılmak üzere Pidebüs aracı sevk edilmiştir.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraTsoDeprem
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876