Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

BAFRA VETERANLAR KULÜBÜ SPOR İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
banner852

Bafra Veteranlar Spor Kulübü Başkanı Kenan Ekbul ve Yönetim kurul üyesi Adem Dilek, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral KARAYILMAZ'ı Makamında Ziyaret etti.

Başkan Ekbul ; “Ülke genelinde büyük bir yükselişe geçen ve neredeyse her il`in Veteranlar takımını kurduğu aynı zamanda federasyon nezdinde çalışmaların olduğu büyük bir kitleye sahip olan bu ligde Bizde Bafra ilçesi olarak katılım sağladık. Spor adına gençlere güzel örnekler sunmak sporun yaşı olmadığını bizzat sporun içinde kalarak ve aktif spor yaparak göstermek istiyoruz. Çeşitli sıkıntılara rağmen büyük bir özveri ile çalışmalarımıza devam ediyoruz”. Şeklinde Konuştu.

Bafra Veteranlar Spor Kulübü Başkanı Kenan Ekbul ve Yönetim kurul üyesi Adem Dilek Bafra`nın Yöresel lezzetleri Kaymaklı lokumu, Nokulu Bafra Şehirin tanıtım kitabını hediye ettiler. Ayrıca yeni görevinde de başarılar dilediler.

Spor İl Müdürü Ahmet Güral KARAYILMAZ “ ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bafra Veteranları başarılarından dolayı tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876