Öne Çıkanlar Samsun 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner798

Bafra`da Akıl Ve Zeka Oyunları Atölyesi Açıldı


Şehit Burak Perçin İlkokulu’nda 2/D Sınıfı velisi Nuray ÇELİK'in katkıları ile yapılan Akıl ve Zeka Oyunları atölyesi açılışı yapıldı. Akıl ve zeka oyunları ile kitaplık bölümününde bulunduğu atölye açılış programında konuşan;
Okul müdürü Hasan UÇAR; Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesinin 2/D sınıfı velisi Nuray ÇELİK 'in babası Fevzi ÇELİK hatırasına Valilik onayıyla "Fevzi ÇELİK Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi " isminin verildiğini,30 öğrencinin aynı anda altı farklı Akıl ve Zeka Oyunlarından faydalanacağını, ayrıca atölyede yaklaşık beşyüze yakın kitabın da mevcut olduğunu söylerek,öğrencilerin okuma salonu olarak kullanabileceğini ifade etti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU: "Bakanlığımız 2023 vizyonu hedefi doğrultusunda okullarımızda çeşitli alanlarda atölyeler açarak öğrencilerimizin hizmetine sunmaktayız. Bugün de Şehit Burak Perçin İlkokulu’nda değerli bir velimizin sponsorluğunu yaptığı akıl ve zeka oyunları atölyemizin açılışını yaparak faaliyete geçirmiş olduk.Sponsor velimiz Nuray ÇELİK hanımefendiye katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz."dedi.

Bafra Kaymakamı Sn. Cevdet ERTÜRKMEN Milli Eğitim Bakanlığının atölye çalışmalarının öğrencilerimizde zeka, kişisel gelişim, el beceri ve sanatlarını ortaya çıkarmakta fırsat verdiği bunu da benimseyerek desteklemekte olduğunu söyledi. Atölye açılışında emeği geçen hayırsever adına programa katılan yakınına teşekkür plaketi veren Kaymakam ERTÜRKMEN okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür etti.Kaymakam ERTÜRKMEN ,atölye açılışı sonrası Rüzgar Kayra YILMAZ adlı öğrenciyle satranç müsabakası yaptı.

Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN açılış sonrası öğrencilerle ve öğretmenlerle eğitim-öğretim üzerine değerlendirmelerde bulundu. Programa Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, Ak Parti İlçe Başkan Vekili ve Okul Aile Birliği Başkanı Abdullah YILDIRIM, Şube Müdürleri Yüksel AYDIN ve Zekeriyya AKBAĞ, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.