Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner797

BAFRA’DA SPOR YATIRIMLARI DURDU

İki ayrı Samsun milletvekilimiz Gençlik ve spor Bakanlığı yaptı. Bakanlıkları sürecinde Bafra’da Gençlik Merkezi, eski stadın orada futbol kompleksi, yeni şehir stadı, yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu ve atış poligonu yapıldı. Samsunda olimpiyatlar yapıldı. Bu olimpiyatlarda 3 branşın müsabakaları da Bafra’da oldu. Bakanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Samsun bakansız kalmadı ama artık Gençlik ve spor Bakanlığında Samsunlu bir bakan bulunmuyor. İstenilen ve ihtiyaç duyulan bazı spor yatırımları bulunuyordu. Şimdi bunlar acaba unutulmuş mu olacak?

Bafra’da 6 spor kulübü var. Tamamı müsabakalara katılıyor. Bu kulüplerimizin alt yapıları var. Alt yapı liglerinde mücadele ediyor. 35 bini öğrenci olan 60.000 Genç bir nüfusumuz var. Özellikle futbol alanında tesis yetersizliğimiz bulunuyor. Yıkılan Eski stadımızın orada ki futbol kompleksi yetersiz kalıyor. Ne idman nede müsabakaların ağırlığını çekebiliyor. Kuyruklar oluştu. Saatler yetmiyor. Bu sevindirici çünkü insanlarımız spor yapmak istiyor. Enerjileri doğru kullanılacak. Bu üzücü çünkü bu yetersizliğe bir çare aranmıyor. Gündüz saatlerine başlayan idmanlar gece 22.00 kadar devam ediyor. Şu anki mevcut sahada aynı anda 4-5 takım idman yapıyor. Yıkılan stadyumun yerinden en az iki idman sahası çıkar en azından burası ışıklandırıp Spor Kompleksi hayata geçene kadar faydalana bilir diye düşünüyoruz..

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra`da spor`un maddi manevi yanında olmuştur.143.000 metre kare alanı spora alanı ederek spor tesislerinin önünü açmıştı. İki bakanımız orada 4 büyük tesis yaptı. Spor alanımız müsait. Orada alt yapı maçlarımızın (akademik ligler) oynanacağı nizami bir sentetik çim bir futbol kompleksi ile bir adet antrenmansahası yapılmalı. Soyunma odaları, aydınlatma ve tribünler olmalı. Kısacası eski stadımızın oradaki gibi 2 tesis yapılmalı.
Bu tesisler Bafralı sporseverlerin hükümetten beklentisidir. Samsun Milletvekili ve hemşerimiz Orhan Kırcalı ve Bafra Belediye başkanımız Zihni Şahin’in el ele vererek bu tesisleri ilçemize kazandıracağına inanıyoruz.

Şuan ki Gençlik Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın BAK Karadenizli Bafra`da Karadeniz`in bir parçası, Karadeniz’de Yaşam Futbol sizden Bafra Halkı Spor Kompleksini bekliyor..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.