Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

BAH Sağlık çalışanları Covid 19 aşısı oldu
banner852

Samsun'da sağlık çalışanlarına yeni tip koronavirüs (covid-19) aşısı yapılmaya başlandı. Aşılama kapsamında Büyük Anadolu Hastaneleri sağlık çalışanları da randevu programına göre aşı olmaya başladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından Samsun'a gönderilen 26 bin doz Covid-19 aşısı CoronaVac, İl genelindeki hastaneler ve sağlık merkezlerinde olduğu gibi Büyük Anadolu Hastaneleri'nde oluşturulan aşı odalarında sağlık çalışanlarına aşılama çalışması başladı.

BAH SAĞLIK ÇALIŞANLARI AŞI OLDU
Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Yasemin Turan, Büyük Anadolu Merkez Hastanesi Başhekimi Dr. Alparslan Tuhta ile Büyük Anadolu Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Muhlis Korur,  Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, oluşturulan programa göre Covid 19 aşısı oldular. Hastanede görevli doktorlar, hemşireler ve diğer sağlık çalışanları da oluşturulan programa göre Covid 19 aşısı olacaklar.

AŞI OLMAYA DAVET EDİYORUZ
Yapılan aşı sonrası açıklama yapan Büyük Anadolu Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Muhlis Korur, "Bütün itibariyle ilimiz de de aşılama çalışmaları başladı. Aşının koruyuculuk açısından önemini gayet iyi biliyoruz. Önümüzdeki günlerde tamamen normale erişebilmek için aşının ne kadar gerekli olduğunun herkes bilincindedir diye düşünüyorum. Bizler sağlık çalışanları olarak ilk aşıyı biz oluyoruz. Halkımızı da tereddütsüz aşı olmaya davet ediyoruz." dedi.

ÖNLEMLERİMİZE BİR SÜRE DAHA DEVAM EDECEĞİZ
Büyük Anadolu Merkez Hastanesi Başhekimi Dr. Alparslan Tuhta ise, "Kamu ve özel hastanelerde sağlık çalışanları olarak aşılama çalışmaları başladı. Daha sonra Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre halkımız da randevu sistemine göre aşılama sürecini hızlıca tamamlanacaktır. Aşımızı olduk, bundan sonraki süreç için tek söyleyeceğim aşı sadece kişiyi korur, önlemlerimize tüm titizlikle de devam etmemiz gerekiyor. Toplum olarak sağlık bakanlığımızın belirlediği kriterlere uymaya devam edeceğiz. Allah'ın izniyle hep birlikte bu zorlu pandemi sürecinden de çıkacağız" Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yönten ise “ İlk aşılarımızı yaptırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Diğer aşılardan bir farkı olmadığı gibi oldukça hafif  umarım herkese şifa olur. Tabi ki temennimiz milli aşımızın da kısa süre tamamlanması olacaktır. “  diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876