Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Bakan Kılıç'tan Kılıçdaroğlu'na;"Sen kimsin. Haddini bil"
banner852

“DARBENİN KONTROLLÜSÜ, KONTROLSÜZÜ MÜ OLUR? AĞZINDAN ÇIKANI KULAĞIN DUYMUYOR”

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kontrollü darbe" sözlerine tepki göstererek, "Darbenin kontrollüsü, kontrolsüzü mü olur? Ağzından çıkanı kulağın duymuyor. Kendisi kontrollü ortama kaçtı da ondan dolayı böyle söylüyor. Biz milletin içindeydik, biz milletimizle beraberdik. Neredeydi Kılıçdaroğlu? Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine kaçtı" dedi.

Bakan Çağatay Kılıç, 16 Nisan referandumuna yönelik çalışmalarını sürdürdüğü Samsun’da, 19 Mayıs ilçesinde düzenlenen mitinge katılarak bir konuşma yaptı.
16 Nisan günü geldiğinde Türkiye'nin 1,5 ay içinde atılan iftiralar, söylenen yalanlara cevabını sandıkta vereceğini belirten Bakan Çağatay Kılıç, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un “Referandumda evet çıkarsa İzmir’den denize dökeceğiz” şeklindeki sözlerine tepki göstererek, şöyle konuştu:
"Bozkurt, 'Samsun'dan çıkarız İzmir'den 'evet' diyenleri denize dökeriz.' diyor. Ya sen kimi denize döküyorsun, hadsiz. Bu milletin evlatları İzmir'den, kendisinin geleceğini karatmaya çalışanları denize dökecek. Sen milletin evlatlarını fikrinden dolayı mı 'denize dökeceğim' diyorsun. Bu adama haddini bildirmek inşallah 16 Nisan'da Samsun'dan başlayarak, tüm Türkiye'ye nasip olacak. Bozkurt bir de 'Samsun'dan başlayacağım' diyor ya... Seni Samsun'a değil, karadan, havadan, denizden sokmazlar. Senin zaten bu kafayla buraya yolun da düşmez, bu kafayla yolunu da bulamazsın. Ben daha önce de söyledim, istifa et, istifa. Bu kafayla milletvekilliği de olmaz, bu kafayla Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sen kimseyi temsil edemezsin."
"Sen neredeydin Sayın Kılıçdaroğlu?”

Bakan Çağatay Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "15 Temmuz gecesi kontrollü bir darbeydi" sözlerini de “Darbenin kontrollüsü, kontrolsüzü mü olur? Ağzından çıkanı kulağın duymuyor” diye eleştirdi. Bakan Çağatay Kılıç, şöyle dedi:

"Yazıklar olsun sana. 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütünün başını çektiği darbeciler bu ülkenin evlatlarını, bu ülkenin geleceğini, bu ülkenin demokrasisini, TBMM'yi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni ve Başbakanlığı bombaladı. Ateş altına aldılar, helikopterlerle, uçaklarla ateş ettiler. Bunun neresi kontrollü. Darbenin kontrollüsü, kontrolsüzü mü olur? Ağzından çıkanı kulağın duymuyor. Kendisi kontrollü ortama kaçtı da ondan dolayı böyle söylüyor. Biz milletin içindeydik, biz milletimizle beraberdik. Neredeydi Kılıçdaroğlu? Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine kaçtı. Cumhurbaşkanımız Marmaris'ten çıktı darbecilerin arasından geçip İstanbul'a geldi, meydanlara çıktı, milletiyle beraber miydi her zaman olduğu gibi? Sen neredeydin Sayın Kılıçdaroğlu?"
“7 seçim kaybetti, türünün tek örneği”

Bakan Çağatay Kılıç, Kemal Kılıçdaroğlu'nun her fırsatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı "Diktatörlüğe özeniyor" şeklinde eleştirdiğini dile getirirken, “"Her bulduğu fırsatta Cumhurbaşkanımıza 'diktatör' diyeceksin, sana yüklenince bozulacaksın. Yok öyle yağma. Sen kimsin. Haddini bil. Sen 7 seçim kaybettin hala koltuğunda oturuyorsun. 12'den fazla seçim kazanmış Recep Tayyip Erdoğan'a ne diyorsun, 'Diktatör.' Bu millet sana 16 Nisan'da cevabını verecek, ondan sonra bakalım o koltukta oturabilecek misin? 7 seçim kaybetti, türünün tek örneği. Dünyada bu kadar seçim kaybeden parti genel başkanı yok ama adam olan orada oturmaz zaten" diye konuştu.

Bakan Çağatay Kılıç, Türkiye'nin 16 Nisan'dan sonra şahlanacağını belirterek, "Kılıçdaroğlu, 'Sayın Binali Yıldırım Sayın Cumhurbaşkanımızı uzaktan görürse, bütün düğmelerini iliklermiş' dedi. Haddini bil, ayıp. Senin kimin önünde düğme iliklediğini biz gördük, biz biliyoruz. Sayın Binali Yıldırım Mecliste, 'Eğer bu ülkenin geleceği için ise Binali değil, bin Ali feda olsun' dedi. Sana öyle bir ders verdi ki Sayın Kılıçdaroğlu ama sen hala anlamıyorsun. Mesele koltuk değil, adam olmak adam. Bu ülkenin evladı olmak, bu ülkeye hizmeti en iyi şekilde yapmak" ifadelerini kullandı.






 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876