Öne Çıkanlar Resai Erden Lüksemburg
banner797

BAŞBUĞUMUZU VE DAVAMIZI İNKÂR ETTİLER
MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ MHP içinde ki genel başkanlık mücadelesi verilirken hiçbir arkadaşımızı bir adayı desteklediği için ihraç etmedik. Liderimiz Devlet Bahçeli’de Türkiye genelinde verdiği talimatla parti içinde görüşlerini açıklayan arkadaşlarımız için ihraç yolunu istemedi. Tercihlerine saygı duydu. Sonrasında ise yaşanan 15 Temmuz FETÖ ihaneti nedeniyle öncem ülkemiz ve milletimiz diyerekpartimiz içinde ki gelişmelere değil ülkemizin bekasına, birlik ve beraberliğine baktık. Biz yeni bir parti kurulması durumunda kim ayrılır bilemezdik. Bir arkadaşımız bir genel başkan adayını destekler. Ama bir parti kurulursa gitmez. Bu nedenle de ihraç yolu tercih etmedik. Birlik ve beraberlik açıklamaları yaptık. Bir gerginliğe sebep verecek açıklama yapmadık. Yalan beyanlar vermedik. Kesin kararını vermiş olanalar ise onurlu ve şahsiyetli siyaset için istifa yoluna davet ettik. Bu yaşanılanların hepsi bir süreçti. Liderimiz Devlet Bahçeli ve bizler haklı çıktık. Çünkü arkadaşlarımız “ Biz MHP’liyiz ve Ülkücüyüz. Bu nedenle hür düşünen insanlarız. Parti içinde görüşlerimizi söyleriz. Ama başka partiye gitmeyiz” dediler.

MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş açıklamalarını şöyle sürdürdü: “ Biz her şeyi takip ediyoruz. Her il ve ilçemizi biliyoruz. Özellikle belli bir medya grubuna verilen istifa açıklamalarını okuyoruz. 300 deniliyor 30 kişi olmamış. 500 0 diyorlar 100 kişi olmamış. Bafra’mız içinde günlerdir maksatlı açıklamalar ile haberler yapılıyor. MHP’den 2000 kişi istifa edecek. Binlerce kişiyle katılımlar düzenleyeceğiz denildi. Elbette herkes parti kurar ve bir partiye gidebilir. Ama yalan konuşarak MHP’yi hedef alarak ve düşmanlık yaparak açıklamalar yapmak en hafif deyimiyle saygısızlıktır. Siyasi ahlakta dibe vuruştur. 29 Eylül 2017 tarihi itibarıyla Sonuçta partimizden 76 kişi istifa etti. Katılım programını da sosyal medyada gördük. Bizim yalan açıklamalar olduğunu bildiğimiz bu açıklamaların büyük bir yalan olduğunu halkımızda gördü. Biz az ya da çoka bakmadık. Bugün çok olan yarın az kalır. Bugün az olan yarın çok olur.

Siyaset milletimizin tercihidir. Biz buna saygı duyarız. Bizi asıl üzen ülkücüleri iktidara taşıyacağız diye yola çıkan arkadaşlarımızın düzenlenen programda Başbuğumuzun resmini asmamalarıdır. Ülkücü şehitlerimizi anmamalarıdır. Ülkücülüğü ağzına almamasıdır. Yetiştikleri, şahsiyet sahibi oldukları, sayesinde iş ve aş sahibi oldukları ocaklarını, davalarını ve merhum liderlerini inkâr etmişlerdir. Bizim için artık hiçbir önemleri kalmamıştır. Ülkücülüğü ülküdaşlarımızın omuzlarına basarak ikbal için kullandıkları ortaya çıkmıştır. Bizim için ülkücülük, şehitlerimiz, merhum başbuğumuz önemlidir. Omuz omuza çalıştığımız dava arkadaşlarımız ve dava arkadaşlığımız önemlidir.

MHP Bafra ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş açıklamalarını şöyle tamamladı: “Ayrılıkçılar tarafından Ülkücü bir parti kurulmuyor. Kurulan partinin ülkücülükle bir alakası olmadığını biliyorduk. Aldıkları talimat ülkücülüğü, başbuğumuzu ağızlarına almamaktır. Bozkurt işareti yapmamaktır. Buda ortaya çıkmıştır.Daha pek çok şey var. Bunlarda ortaya çıkacaktır. Tüm Türkiye görecektir.Yabancı akımlar tarafından kurulacak olan partilerde Ülküdaşlarımızı kullanacaklar ve atacaklardır. MHP Ve ülkücü hareketin arkasında uluslararası Türk ve İslam düşmanları yoktur. MHP ve ülkücü hareketin arkasında Amerikan dolarlı sermaye grupları yoktur. MHP ve ülkücü hareketin arkasında HDP’yi PKK’yı FETÖ’yü destekleyen güçler yoktur. MHP’nin arkasında asil ve aziz milletimiz vardır. Ülküdaşlarımızın alın terleri ile kazanarak verdikleri yardımlar vardır. Biz davamızın, fikirlerimizin haklı ve doğru olduğuna inanıyoruz. Milletimizin de bizi desteklemesini istiyoruz. Biz dünyada ki tek yerli, milli ve manevi değerlere sahip olan hareketiz. Tüm ülküdaşlarımızın emperyalizmin böl- parçala projesine uymayacaklarını biliyorduk Bunda yanılmadık. Ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum. MHP üyelerimize teşekkür ediyorum. Son yaşananları gören arkadaşlarımızın da artık bu anlayışla beraber olmayacaklarını biliyoruz. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.