Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

Başkan Aksu Çiftçiye ve tarıma büyük destek veriyoruz
banner852

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun'da Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) dahil olan çiftçilere, Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamında mazot ve gübre desteği ödemelerinin yapıldığını belirtti. Başkan Aksu, "64 bin 858 işletmeye 2.019.691 dekar alana 43 milyon 795 bin 578 TL mazot, 10.000.000 TL gübre desteklemesi olmak üzere toplamda 53.795.000 TL destekleme ödemesi yapılmıştır" dedi.  

Samsun'un tarım üretimin yoğun yaşandığı illerden biri olduğunu ifade eden Başkan Aksu, "AK Parti'mizin iktidara geldiği günden bu yana tarıma ve çiftçiye büyük destek verdik. Daima çiftçilerimize en güzel imkanları sunmanın gayreti içerisinde olduk. Yılların ihmallerini gidererek Türkiye'yi tarımda büyüyen bir ülke yaptık. Tarımsal üretimi ekonomik boyutunun ötesinde stratejik bir sektör olarak değerlendirdik. Özellikle dört ovası ile Samsun tarıma dayalı sanayi bakımından da büyük bir avantaja sahip. Karadeniz havzasının en verimli ovaları bizde. Artık bu potansiyel harekete geçti. 17 yılda tarımsal hasıla yüzde 486 arttı. Türkiye,tarımdaki kalkınmasıyla artık 190 ülkeye tarımsal ürün ihraç eden bir ülke haline geldi. Tarım sektörü dünyanın en gelişmiş ülkeleriyle yarışır hale geldi.  Gençlerimize destek sağlayarak tarıma ilgilerini arttırdık. İnşallah hem şehrimizin hem de ülkemizin topraklarından bereket daha fazla artacak. Üreticilerimize şimdiden bereketli ve bol kazançlar diliyorum" diye konuştu.

REGAİP KANDİLİ MESAJI
Üç aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla da mesaj yayımlayan Başkan Aksu, şu ifadelere yer verdi; "Ülkemizin, milletimizin, hemşehrilerimin ve İslam dünyasının Regaib Kandili'ni tebrik ediyor, mübarek üç ayların hayırlar getirmesini diliyorum. Rabbim birlik, beraberlik, huzur ve esenlik içinde milletimizi ve İslam dünyasını Ramazan'a ulaştırmayı nasip etsin."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876