Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya Dayandı
banner797

Başkan Aksu'dan bayram mesajı

Saygıdeğer Hemşehrilerim,

Kurban Bayramına erişmemizi sağlayan Yüce Allah'a hamdolsun..

Bayramlar; kardeşlik bilincimizi yenilememize, aramızdaki dayanışmayı, paylaşmayı daha da pekiştirmemize vesile olan özel günlerdir. Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakârlığın simgesi olan bayramlarda; birbirimize gönlümüzü açarak muhabbetle kucaklaşmalı; hanelerimize, sevdiklerimize ve çevremize sevinç taşımalıyız. Büyüklerimizi, hastalarımızı ve kimsesizleri hatırlayarak ziyaret etmeliyiz. İhtiyaç sahiplerininin kapısını çalmalı, kurbanlarımızı paylaşarak onların hanelerindeki bayram sevincini artırmalıyız. Birlik ve beraberlik şuuru içerisinde hareket etmeli; şehitlerimizi yad etmeli, gazilerimizi kucaklamalı; kadınlarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, engellilerimiz dahil olmak üzere toplumun her kesimiyle bağ kurmalıyız. Kısacası; millet olma şuuru içerisinde sımsıkı kenetlenmeli ve bu anlayışla geleceğe umutla bakmalıyız.

Değerli Hemşehrilerim,

Bir Kurban Bayramına daha erişmiş bulunuyoruz. Bu bayramda da birlik ve beraberlik duygularımızın yoğun olarak yaşanacağı özel günleri, özel anları hep birlikte idrak edeceğiz. Allah rızası için kurban kesecek ve paylaşacağız. Paylaşacağız ki; hep birlikte sevinelim, hep birlikte bayram edelim.

Kıymetli Hemşehrilerim,

Bu bayramda aynı zamanda milletin bağrından çıkan ve kurulduğu günden beri milletin umudu olmaya devam eden AK Parti'nin  18. kuruluş yıldönümünü de kutluyor olacağız. "Türkiye Sevdasıyla Yaşımız Hep 18" diyeceğiz. 18 yıldır güven ve istikrarın sembolü olan ve aynı zamanda dünya mazlumlarının umudu olmaya devam eden AK Parti'nin 18. yaşgününü coşkuyla idrak edeceğiz ve 'Hep Birlikte Yeni Hedeflere' diyerek milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Aziz Hemşehrilerim,

İdrak edeceğimiz Kurban Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını diliyor, milletimizin ve tüm İslam Alemi'nin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Yine bu vesile ile Hac ibadeti için mübarek topraklarda bulunan kardeşlerimizin ibadetlerinin ve dualarının kabul olmasını diliyorum.

Huzur ve saadet dolu bir bayram geçirmek dileğiyle...

Ersan AKSU

AK Parti Samsun İl Başkanı

Anahtar Kelimeler:
SamsunErsan Aksu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.