Öne Çıkanlar Samsun master
banner797

Başkan Aksu: "Engelleri Birlikte Aştık"
banner852

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği; AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın da destek verdiği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği'nde çeşitli branşlarda gerçekleştirilen spor etkinlikleri ile birlikte yaşamanın önemine vurgu yapıldı.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleşen programa AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve İl Başkan Yardımcılarının yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı, Gençlik ve Spor İlkadım İlçe Müdürü Murat Turan ve çok sayıda engelli dernek yöneticisi ve sporcu katıldı.

Etkinlikte; karma engelli takımı ile basketbol, Medical Park Engelligücü sporcuları ile futbol, Kuzey Yıldızı takımı sporcuları ile oturarak voleybol ve Down-Çed sporcuları ile masa tenisi maçları oynandı.

Karşılaşmalarda güzel görüntüler oluşurken AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, etkinliği; "Bugün burada engelleri birlikte aşmanın haklı gururunu yaşadık. Farklılaştırmadan, ötekileştirmeden, bir ve beraber olmanın önemini kavramış ve idrak etmiş olduk. Aynı zamanda; her zaman beraber ve içiçe olduğumuz engelli kardeşlerimizin halleri ile de hallenmiş olduk. Netice itibariyle; çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da yine ve hep birlikte geleceğe umutla bakacağız. Birbirimizle daha iyi iletişim kurabilmenin yollarını arayacağız." sözleri ile değerlendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876