Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Başkan Aksu Hız Kesmiyor
banner852

İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI 

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 17 ilçenin kongre sürecinin geçen pazar günü tamamlanmasının ardından saha çalışmalarına hız verdi. Kongrelerin ardından durum değerlendirmesi yapan Başkan Aksu, hiç vakit kaybetmeden kurmaylarıyla  birlikte ilçelere ziyaret turuna çıktı. Son derece verimli geçen programlarda ilçelere yapılan yatırım alanlarında incelemelerde bulunan Başkan Aksu, iş insanlarıyla bir araya geldi, parti teşkilatlarına hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi. Şu ana kadar Terme, Salıpazarı, Çarşamba ve  Ayvacık'ta bir dizi programlar gerçekleştiren Aksu, önümüzdeki süreçte tüm ilçeleri ziyaret edecek. 


TERME, SALIPAZARI, ÇARŞAMBA VE AYVACIK'A ZİYARET TURU 

Başkan Aksu'nun ziyaret turunun ilk durağı Terme ilçesi oldu. Burada iş insanları ile bir araya gelen Aksu, programın devamında, yapımına başlanan Terme İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu inşaat alanında incelemelerde bulundu. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Aksu, daha sonra AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aynı gün AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman ve yönetim kurulu üyeleriyle bir aya gelen Aksu, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'ü de makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

İLÇELERDE YATIRIMLAR HIZ KESMİYOR 

Programların ikinci gününde ise Çarşamba ve Ayvacık ilçelerinde ziyaretler yapıldı. Şimdilik tespit edilen 300 ihtiyaç sahibi aileye evlerinde 3 çeşit sıcak yemek ikramında bulunulan Çarşamba Belediyesi Sosyal Tesisleri'ni ziyaret eden Aksu, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çarşamba Belediyesi işbirliğiyle yapılacak olan, Türkiye'nin ilk ve prestij AVM Kütüphanesi alanında da incelemelerde bulundu. Çarşambaspor'un yeni sezon ürünlerinin bulunduğu mağazayı da gezen Aksu, Çarsamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Buradan Ayvacık'a geçen Aksu, AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Ali Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldikten sonra Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı'yı makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

TERME'YE 112 ACİL İSTASYONU VE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 

Gerçekleştirdikleri programların detayları konusunda açıklamalarda buluna Başkan Aksu, "Ziyaretlerimizin yanında ilçelerimizde devam eden yatırımları yerinde inceledik, belediyelerimizin hayata geçirdiği projeleri gezdik. Devletimiz tüm illerde olduğu gibi Samsun'da da hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Terme'ye yeni bir sağlık merkezi kazandırıyoruz. Yaklaşık 6 milyon TL'ye mal olacak olan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonunun yapım çalışmaları devam ediyor. İnşallah 2021 yılı Ağustos ayı içerisinde hizmete açılacak" dedi.  

ÇARŞAMBA'DA EVLERE SICAK YEMEK İKRAMI  

Çarşamba Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmete açılan ve şimdilik tespit edilen ihtiyaç sahibi 300 aileye evlerinde 3 çeşit sıcak yemek ikramının yapıldığı sosyal tesisleri de gezdiklerini belirten Başkan Aksu, "Çarşamba Belediyemiz çok güzel bir çalışmaya imza attı. Kısa süre önce faaliyete başlayan sosyal tesislerde hazırlanan yemekler, gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra tespit edilen 300 aileye evlerinde ikram ediliyor. Ayrıca tesislere gelen 300 kişiye de yine ücretsiz çorba ikramında bulunuluyor. AK belediyecilik anlayışı her zaman milletimizden takdir almıştır. Bu çalışmada onlardan biri. Belediye Başkanımız Halit Doğan'a ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu. 


TÜRKİYE'NİN İLK AVM KÜTÜPHANESİ 
Kültür ve Turizm Bakanlığı Çarşamba Belediyesi işbirliğiyle yapılacak olan, Türkiye'nin ilk ve prestij AVM Kütüphanesi alanınıda inceleme yaptıklarını dile getiren Aksu, 'Çarşamba ilçemiz çok güzel bir eğitim alanına kvuşacak. 2 katlı kütüphanenin içerisinde hem tekli hem de grup olarak ders çalışma odaları olacak. Zihinlerimizdeki kütüphane tanımını değiştirecek 7'den 70'e herkesin faydalanabileceği kütüphanenin hizmete açılması konusunda çalışmalar devam ediyor" diye konuştu. 

FINDIK FİYATLARI SEVİNDİRDİ 

İlçelerde iş insanları ve vatandaşlarla da bir araya geldiklerini ifade den Başkan Aksu, "Temaslarımızda herkesin özellikle 
fındık fiyatlarından çok memnun olduğunu gördük. Vatandaşlarımız hizmetlerden ve kendisine verilen değerden dolayı çok mutlu. Tabi onların ifadeleri bizleride mutlu ediyor. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a hemşehrilerim adına şükranlarımnı sunuyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876