Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Başkan Aksu Toplumun her kesimiyle beraberiz

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Salıpazarı'nda bir dizi programlar gerçekleştirdi. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı ile programlarına başlayan Başkan Aksu, daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Muhtarlar Derneği, Ziraat Odası, Türk Kızılay Şube Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlığı ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden eden Aksu, Salıpazarı'ndaki günün son programını Avut Mahallesi'ne gerçekleştirdi. Burada ziyaret ettiği cemevini gezen Aksu, mahalle halkıyla da bir araya geldi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİLER

Salıpazarı ilçesinde gün boyu gerçekleştirdikleri programların son derece verimli geçtiğini vurgulayan Başkan Ersan Aksu, "Teşkilat mensuplarımız ile 2023 hazırlıklarımızı değerlendirdik. Esnaf, muhtarlar ve ziraat odalarını ziyaretlerimizde Sn. Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu hem fındık fiyatlarından hem de müjdelerden ve desteklerden dolayı memnun ve mutlu olduklarını belirttiler. Sn. Cumhurbaşkanımza teşekkür ettiler. İlçede gerçekleştirdiğimiz esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizde de aynı tablo ile karşılaştık. Her bir vatandaşımız, esnafımız ile gönülden sohbet ettik, taleplerini dinledik, çözüm için anında harekete geçtik. Biz milletimize hep samimi olduk, gönülden kucakladık, derdiyle dertlendik, çözmek için çalıştık, gayret gösterdik. Her biri bizleri güler yüzleri ve misafirperverlikleriyle bağırlarına bastılar. Şu gerçeği bir kez daha hatırlatmakta fayda var. AK Parti milletin partisidir. AK Parti milletin kendisidir. 2023'e de hep birlikte omuz omuza yürüyoruz" dedi. 

AVUT MAHALLESİ'NDE  CEMEVİ ZİYARETİ

Avut Mahallesi'ne gerçekleştirdiği ziyaret hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Aksu, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz hafta müjdeler paylaşılmıştı. Kültür ve Turizm Bakanlığımız bünyesinde kurulacak Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı, muhtarlıklara, derneklere, belediyelere, federasyonlara bağlı cemevlerinin tamamının yönetimini yürütecektir. Açıklanan reformlar Alevi Bektaşi vatandaşlarımıza ve ülkemize hayırlı olsun. Biz de bugün burada mahalle halkıyla bir araya geldik, cemevi ziyaretinde bulunduk. Çok samimi bir havada sohbet ettik. Vatandaşlarımızı tek tek dinledik. Kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Başkan Ersan Aksu'ya Salıpazarı'nda gerçekleştirdiği programlarda AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK parti Salıpazarı İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile partililer eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.