Öne Çıkanlar Arıcılık istanbul
banner798

Başkan Aksu: Yolumuza Daha Güçlü Devam Ediyoruz

TEK TEK SELAMLADI, TEŞEKKÜR ETTİ 

Salona girişinde herkesi tek tek selamlayan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, bir arada olmaktan son derece mutlu olduklarını belirtirken Gümüşhaneliler Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Seven ve üyelerine teşekkür etti.
Başkan Aksu, hemşehri derneklerine ve STK'lara ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.  

2023 HEDEFLERİNE KARARLILIKLA YÜRÜYORUZ 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye'nin, yapılan hizmetlerle daha da güçlendiğini ve büyüdüğünü, dünyada da sözü dinlenen ülke konumuna geldiğini vurgulayan Başkan Aksu,son bir buçuk yıldır AK Parti ailemize sadece Samsun'da 60 bin vatandaşımız daha katılarak üye oldu. Sipariş anketler ile oy oranımızı düşük göstermeye çalışanlar ve sipariş anket verenler avuçlarını yalasınlar. Yolumuza daha güçlenerek devam ediyoruz. Çünkü AK Parti iktidarı milletin iktidarıdır. Yirmi yıldır bu gerekçe ile oy oranımız yükselerek devam etti .2023 yılında da tarihi rekor oy ile yolumuza devam edeceğiz. Millete hizmet yolunda hız kesmedik. 2023 hedeflerimize kararlılıkla ve inançla yürüyoruz. Çalışmalarımıza gece gündüz devam ediyoruz" dedi. 

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI 

AK Parti'nin milletin yüzünü güldüren hizmetlerine devam edeceğine dikkat çeken Başkan Aksu, "Yapılacak çalışmalar neticesinde asgari ücrette milletimizin yüzünü güldürecek, alım gücünü  artıracak bir rakam ortaya çıkacağına inanıyorum. Aynı şekilde emekli maaşları ile ilgilide çalışmalar devam ediyor. Biz milletimizin daima yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Elhamdülillah milletimizde hizmetlerimizi görüyor" diye konuştu. 


LÜTFÜ TÜRKKAN'A TEPKİ  

Kahvaltı programında söz alan üyeler, şehit ailesine küfreden ve grup başkanvekilliği görevinden alınan  İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösterdiler ve kınadılar. 

CEVİZ OYUNU OYNADI 

Daha sonra Gümüşhane Köse İlçesi Kabaktepe Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret eden Başkan Ersan Aksu, burada dernek başkanı Mustafa Kul ile birlikte yöreye özgü ceviz oyunu oynadı. Aksu, daha sonra yapılacağı belirtilen turnuvaya da katılma sözü verdi.

ESNAF VE VATANDAŞLARLA SOHBET 

Başkan Aksu, Gümüşhaneliler Dernekler Federasyonu üyeleri ile bir araya gelmeden önce İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.