Öne Çıkanlar Arıcılık istanbul
banner798

Başkan Aksu’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

19 Mayıs 1919’da Samsun’dan yakılan meşale ile başlayan kurtuluş mücadelesinin 30 Ağustos 1922'de Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile zafere ulaştığını belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi; "Millet olarak şanlı tarihimizin en önemli zaferlerinden birini, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıldönümünü kutluyoruz  Tarihimiz boyunca her türlü zorluğa göğüs geren şanlı milletimiz, vatanı için birlik, beraberlik içinde mücadele  ederek bu toprakları bize vatan kılmış, ne pahasına olursa olsun bir karış toprağını vermeyeceğini tüm dünyaya  göstermiştir. Malazgirt Zaferi, İstanbul’un Fethi , Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı ve 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi gibi tarihimizde elde ettiğimiz nice zaferler, bu toprakların ebedi yurdumuz olduğunun defalarca kanıtı olmuştur. 

Milletimizin İstiklal ve istikbal mücadelesi bugün de tek yürek olarak devam etmektedir. Ecdadımızdan bize miras kalan bu topraklar tıpkı geçmişte olduğu gibi yakın geçmişte de  nice saldırılara maruz kalmıştır.  Ancak birlik, beraberlik, kardeşlik ve cesaretle  hareket eden milletimiz,  tüm saldırılara başarıyla karşılık vererek bugün de hiçbir şartta kimseye boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Türkiye, millet olarak aynı ruh ve cesaretle geleceğe emin adımlarla yürümektedir. 


 Bu düşüncelerle şanlı milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor,  bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.