Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner867

Başkan Demir'den Öğrencilere Anlamlı Ödül
banner852

Başkan Demir, "Eğitim bizim için her şeyden önemli. Ülkemizin ve Samsun'umuzun aydınlık geleceği, çocuklarımızın başarılarında saklı olacaktır" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in talimatıyla Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler başarılı öğrencilere hediyelerini götürdü. Hediyelerin yanı sıra Başkan Mustafa Demir imzalı mektup bulunan paketler öğrencilerin tek tek adreslerine götürülerek bizzat elden verildi.  17 ilçede toplam 205 öğrenciye verilen hediyelere şaşıran ve oldukça mutlu olan öğrenciler, kendilerini unutmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Demir'e teşekkür etti.

Gençlerimizin başarılı olmaları ve güzel yarınları inşa etmeleri için Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyen Başkan Demir, "Her zaman söylediğimiz gibi eğitim bizim en öncelikli meselemizdir. Ülkemizin ve Samsun'umuzun aydınlık geleceği, çocuklarımızın başarılarında saklı. Bu sebeple küçük sürprizler yaparak her zaman onların yanlarında olduğumuzu hatırlatmak istedik. Öğrencilerimizin başarılarının daimi olmasını diliyor, hem kendilerini hem de ailelerini tebrik ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876