Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

Başkan  Demir, ilçe belediye başkanlarıyla buluştu
banner852

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Belediye başkanları istişare ve değerlendirme toplantısı yapan Mustafa Demir, "İlçelerde yaptığımız toplantılar çok verimli geçti. Artık Samsun için birlikte olmak ve Samsun'a hizmet etmek zamanıdır" dedi.

GOLF KULÜBÜ'NDE ZİRVE
Samsun'un 17 ilçe belediye başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in konuğu oldu. Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü'nde düzenlenen İstişare ve değerlendirme toplantısında bir araya gelen başkanlar, ilçelerin sorunları ve çözüm önerileriyle ilgili istişarelerde bulundu. 

DAHA İYİ, DAHA KALICI HİZMET
Belediye başkanlarıyla ilçelerin sorunlarına 'ortak akıl' ile çözümler üretmek için bir araya geldiklerini söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Her ay yapmayı planladığımız bu toplantılarla Samsun'a çok daha iyi ve kalıcı hizmetler kazandırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

'SAMSUNLULARA BORCUMUZ VAR'
Samsunluların kendilerinden hizmet beklediğini söyleyen Başkan Demir, "Bu şehirde yaşayan herkese karşı vebalimiz bulunmakta. Bizlere güvenip bizi bu noktalara taşıyan Samsunlular'a borcumuz var. İşte bu borcu ve vebali yerine getirmek için en üst düzeyde sorumluluk taşıyarak çok çalışmak zorundayız. Bunun için de birlikte hareket etmek hem işlerimizi kolaylaştıracak hem de başarımızı artıracaktır" dedi.

'ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN'
İlçelerde yaptığı 'Değerlendirme Toplantıları'na da değinen Başkan Mustafa Demir, "Bu toplantılarımızın her biri son derece faydalı geçti. Buradan çıkardığımız sonuçlar gelecek için bize ışık tuttu. Muhtarlarımızı, halkımızı dinledik, notlarımızı aldık ve gerekli planlamalarımızı yapıp işe koyulduk. Bu aşamadan sonra siz değerli belediye başkanlarımızla birlikte ortak hareket ederek önümüzdeki 4.5 yılı halkımıza hizmet etmekle geçirmeyi planlıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876