Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Başkan Demir Koltuğunu Gerzeli’ Ye Devretti
banner852

Makamdan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Ahmet Bayır’ı telefonla arayan Beren Su Gerzeli, zemininin iyileştirilmesi için okul bahçesinin yapılması talimatını verdi.

Karadeniz İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Beren Su Gerzeli, Egemen Esen ve Rüya Tufan, öğretmenleri Mehmet Ali Yaman ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Başkan Demir, koltuğunu öğrencilere bıraktı. Makam koltuğuna oturan öğrencilerden Beren Su Gerzeli, ilk iş olarak Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Ahmet Bayır’ı telefonla aradı.

Makamı devralan Gerzeli daire başkanına “Okul bahçemizin zemini çok kötü. Acilen asfaltlanmasını rica ediyorum. Bir de sıfır atık projesi kapsamında okul bahçelerimizin uygun yerlerine sıfır atık konteynırlarının konulmasını istiyorum” dedi. Daire Başkanı Ahmet Bayır da “Hemen gereğini yapıyoruz başkanım” diyerek cevap verdi.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bu koltuklara vakti geldiğinde sizler oturacaksınız. Devletimizi, medeniyetimizi, bayrağımızı daha yükseklere taşıyacaksınız. Sizleri seviyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz” diye konuştu. Başkan Demir, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunGerzeSinop
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876