Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Başkan Demir Kulüp yöneticileri ve STK temsilcileri, ile buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, hafta sonu liderlik mücalesine çıkacak olan Samsunspor ile ilgili, "Samsunspor'u hak ettiği yerde görmek istiyoruz. Bunun için hep birlikte mücadele

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, YılportSamsunspor’un Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Çepni'nin düzenlediği kahvaltı programına katıldı. Başkan Demir, Samsunspor'un bu sezon yakaladığı ivmeden memnuniyet duyduğunu belirterek, "Takımımızı hak ettiği yerde görmek isityoruz" dedi.

BİRLİK, BERABERLİK MESAJLARI

Başkan Mustafa Demir, Samsunspor yöneticisi Aykut Çepni'nin Fuariçi Derya Tesisleri'nde düzenlediği kahvaltı programında kulüp yöneticileri ve sivil toplum kuruluş(STK) temsilcileriyle bir araya geldi. Eski Samsunspor Kulübü başkanlarından Emin Kar'ın da yer aldığı kahvaltıda Başkan Mustafa Demir, Samsunspor için birlik ve beraberlik mesajları verdi.

'ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ'

Samsunspor'un bulunduğu noktadan çok daha fazlasını hak ettiğini belirten Başkan Demir, "Takımımıza sevdalı iş insanı ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bugün bir aradayız. Samsunspor, hepimizin ortak paydası. Hepimiz takımımızın çok daha iyi yerlere gelmesini istiyor ve bunun için elinden gelen gayreti gösteriyor. Göstermeye de devam edecek. El ele vererek Samsunspor'umuzu hak ettiği yere taşımak istiyoruz.Bunun için hep birlikte mücadele edeceğiz" dedi.

'LİDERLİK MAÇI'NA DAVET

Başkan Mustafa Demir, Samsunspor'un hafta sonu oynayacağı Manisa Büyükşehir Belediyespor müsabakasıyla ilgili olarak, "Takımımızın bu sezon yakaladığı ivme memnuniyet verici. Cumartesi günü rakibimizi mağlup edersek liderlik koltuğuna oturacağız. Bu nedenle çok ama çok önemli bir karşılaşma bizim için. Galibiyetle bitireceğimize inanıyorum. Taraftarlarımız, sezonun bu en önemli maçında takımlarını yalnız bırakmayacaktır. Hep birlikte galibiyeti ve liderliği kutlayalım" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.