Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

Başkan  Demir, mahallerde halkla buluşuyor
banner852

'KEYİF BAĞIŞLAMADIK, HAKKINIZI VERDİK'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Vatandaşa hizmete odaklanmış durumdayız. Kimseye keyif bağışlamıyor, vatandaşımıza hakkını veriyoruz" dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çatalarmut Mahallesi'nde alt yapı ve yol çalışmaları tamamlanan Adalı Hilmi Caddesi sakinlerinin misafiri oldu. Başkan Demir vatandaşlara, "Sadece hizmet etmeye odaklandık. Keyif bağışlamıyor, sizlere hakkınızı veriyoruz" dedi.

KANALİZASYON SORUNUNA NEŞTER
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun genelinde alt yapı ve yol çalışmalarının hız kazandığını, önümüzdeki 5 yıl içinde tüm mahallelerin sorunlarının çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini söyledi. Demir, "Mahalle bazında yaptığımız ilk bir araya geliş Çatalarmut'ta gerçekleşti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Seçimden önce geldiğimizde, Çatalarmut'un kanalizasyonun yıllardan beri yola doğru aktığını söylemiştiniz. Ekiplerimiz kısa süre içinde özveriyle çalışıp bu alt yapı sorununu giderdiler. Hayırlı olsun. Günlük hayatınızı olumsuz etkileyen bir durumdan sizi kurtardık. Tabi tüm bu çalışmaları hizmet aşkıyla yapıyoruz. Sizlere Keyif bağışlamıyoruz. Sizlerin hakkınız olan hizmetleri size veriyoruz" diye konuştu.

'HİZMETE ODAKLANMIŞ DURUMDAYIZ'
Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak alınacak kararlarda vatandaşın mağduriyetini değil memnuniyetinin ön planda olacağını da vurgulayan Başkan Demir, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Adım adım tüm çalışmalar, programlandığı gibi yapılıyor. Sizin ilave şunu 'şöyle yapalım' demenize gerek kalmadan, işlerine hakim kadrolarımız gerekeni yapıyorlar, yapacaklar. Ciddiyet ve ehemmiyetle vatandaşa hizmete odaklanmış durumdayız. 5 ayda bunu başardık. Bu bölgenin imar ve diğer konuları Samsun'un diğer meseleleriyle yakından alakalı. Bizim yaptığımız uygulamalarda hiçbir  vatandaşımız haksız bir duruma tabi tutulmayacak. Belediye hizmet merciidir. Alınan bir karar vatandaşı maddi ve manevi mutsuz etmemelidir."

'ÇÜNKÜ HALKIMIZI SEVİYORUZ'
Vatandaşlara bir kez daha, "Kapımız sizlere her zaman açık" diye seslenen Başkan Mustafa Demir, "Bizim mesaimiz 7/24. Yoğun programlarımız var. Buradan çıkıp başka yerlere, başka ilçelere geçeceğiz. Yapılması gereken bir sürü çalışmamız var. Akşama da yine o çalışmaları yapmış olmanın huzuru içinde vicdan rahatlığıyla başımızı yastığa koyma peşindeyiz. Onu da gece 1'den 2'den önce yapmıyoruz. Böyle bir gayret içinde devam ediyoruz, çünkü sizleri seviyoruz" ifadelerini kullandı.

MAHALLE MUHTARINDAN TEŞEKKÜR
Mahallelerine yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ileten Çatalarmut Mahallesi Muhtarı İdris Berat Güdeloğlu ise, "Bu mahalle uzun süredir hizmet anlamıyordu. Mustafa Demir Başkanımız seçim öncesinde bizi ziyaret ederek söz vermişti ve sözünü tuttu. Kendisine hepiniz adına teşekkür ediyorum. İmar olmadığı halde alt yapı gerçekleştirildi. Asfalt döküldü. Bunların hepsinin baş mimari Mustafa Demir başkanımızdır" dedi.
 

BAŞKAN'IN 'DERS' SAATİ

Hafta sonu yoğun bir ilçe programı uygulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Alaçam'ın turizm cenneti Geyikkoşan'da vatandaşlarla bir araya geldi. Güzel havayı fırsat bilip sahile koşan vatandaşlarla selamlaşıp sohbet eden Başkan Mustafa Demir, piknik alanında ders yapan çocuklara ayrı ilgi gösterdi. Bir süre ders çalışan çocuklara eşlik eden Başkan Mustafa Demir, onlara, "Sizler bizlerin, bu ülkenin geleceğisiniz. Hem kendinizi, hem ailenizi, hem ülkenizi düşünerek çok ders çalışmalısınız. Bizler sizlerin iyi bir eğitim almanız için her türlü imkanımızı seferber ediyoruz. Hepinize yeni eğitim öğretim sezonunda zihin açıklığı ve bol başarı diliyorum" dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876