Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Başkan Demir: Yol Eksiğini Tarihe Gömüyoruz
banner852

AK Parti Yakakent 7. Olağan İlçe Kongresi'ne katılan ve burada bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yatay kalkınmayı Türkiye'de en iyi başaran ilin Samsun olduğunu ifade etti. Başkan Demir, “Önümüzdeki yıl Yakakent’teki tüm mahallelerin yollarını bitiriyoruz” diye konuştu.

Yakekent’te kırsal altyapının yüzde 80’inin tamamlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsun’un 950 mahallesinde bu dönemin bitimine doğru kırsalıyla, kentiyle, merkeziyle Türkiye’de ilk kez altyapıyı tamamlamış şehir olmaya doğru gidiyoruz. Yakakent’e yeni bir otogar inşaatını kazandıracağız. İlçeye yakışır güzel bir İskele Kafe projesini buraya kazandırıyoruz. Kırsal altyapının yüzde 80’ini bu sene tamamlıyoruz. Üzerine de ilave etmeyi düşünüyoruz. Kırsal mahallelerimizde yol eksiğini tarihe gömüyoruz. İşi iş yapmaz, işi insan yapar” dedi.

Samsun’un bütün ilçelerinin marka ilçe olduğunu ifade eden Başkan Demir, “Yakakent’te yeni bir imar uygulaması da yapıyoruz. İlçe çok cazip hale geldi. Nüfus gelecek yıllarda şu ankinin iki katı artacak. En küçük ilçemiz Yakakent. Ama Yakakent’ten Asarcık’a, Terme’den Vezirköprü’ye, İlkadım’dan Ladik’e kadar ilçelerimize şöyle bir bakın, hep marka ilçelerimiz. Güçlerimizi birleştirdik. Yatay kalkınmayı da Türkiye'de en iyi başaran il Samsun. İlkleri sizlere yaşatmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Samsun’un Türkiye’nin önemli şehirlerinden olduğunu söyleyen Başkan Demir, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hemen hemen her alanda maddi manevi bu ülkeyi hayal edemeyeceğimiz yerlere taşıdık.  Dünya insanlığı için önemli bir ülkeyiz. Bu ülkede de Samsun önemli bir şehir. Bu şehrin bu kutlu davadaki, sorumluları sizlersiniz. Daha önce burada ilçe başkanlığı yapmış tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu kongrede görev alacak kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Hayırlı bereketli hizmetlere bu kongremiz vesile olsun” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876