Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner867

Başkan Demir’in Ankara Mesaisi
banner852

Samsun’un yatırımlarının ele alındığı görüşmelerde Başkan Demir, “Samsunumuz için dur durak bilmeden gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Hafta başında başkente giden Başkan Demir, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 148.Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantının ardından Ankara’da kalarak Samsun için temaslarını sürdüren Başkan Mustafa Demir, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında Bakan Varank’a bilgi verdi, istişarelerde bulundu.

Hem Akıllı Şehir Trafik Güvenliği, hem elektrikli otobüs hem de teknolojik altyapı konusunda Samsun’a gösterdiği ilgi ve desteklerinden dolayı Bakan Varank’ a teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’ı da ziyaret etti.

Ankara’daki temaslarını yoğun bir şekilde sürdürerek Samsun’a dönen Başkan Mustafa Demir, “Samsun insanlarıyla, coğrafyasıyla, iklimiyle, çeşitliliğiyle Türkiye’nin en güzel şehri. Her ilden insanımız burada yaşıyor. Her vatandaşımızın huzuru, güvenliği ve konforu için çalışıyoruz. Bu noktada Ankara’nın da desteğini arkamızda hissediyoruz. Hükümetimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz bize her konuda destek oluyor” ifadelerini kullandı.

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sanayi alanlarından, kültür alanlarına kadar her alanda yaptıkları yatırımlarda bakanlıklardan ciddi katkılar aldıklarını kaydeden Başkan Mustafa Demir, “Şehrimizi ilgilendiren proje ve hizmetlerle ilgili her zaman temaslarda bulunmaya devam edeceğiz. Samsun’un birbirinden önemli projelerini bakanlıklarla görüştük ve 17 ilçemizin geleceğe taşınması noktasında önemli görüşmeler yaptık. Samsunumuz için dur durak bilmeden gece gündüz çalışıyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876