Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Başkan Ersan Aksu'nun Yeni Yıl Mesajı

SAMSUN'DA TARİHİ GÜNLER YAŞANDI

Başkan Ersan Aksu, yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi; "2019 yılı şehrimiz için çok önemli ve tarihi günlerin yaşandığı bir yıl oldu. 19 Mayıs 1919'un 100. yıl coşkusu Sn. Cumhurbaşkanımız ve diğer siyasi parti liderlerinin katılımıyla Samsun'da gerçekleştirildi. Milli mücadelenin 100. yılında tüm dünyaya Samsun'dan dosta güven düşmana korku veren birlik beraberlik mesajı verildi. Bu yıl içerisinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, 3 kez şehrimize teşrif ederek hemşehrilerimiz ile kucaklaştı. Yine bu yıl içerisinde çok sayıda Bakanımız şehrimize geldi. Samsun'un tarım ve sanayi başta olmak üzere bir çok alanda atılım gerçekleştireceği çalışmalar yapıldı. 2019 yılını hemşehrilerimize, ülkemize ve milletimize hizmet yolunda yoğun çalışmalarla geçirdik. Yaptığımız bu çalışmalar ile hemşehrilerimiz, 2020 yılına daha heyecanlı daha ümitli giriyor.

TÜRKİYE'NİN GÜCÜNÜ DÜNYA KABUL ETTİ

Türkiye, tüm zorluklara rağmen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yükselişine devam ediyor.

Ülkemizin tüm dünyaya karşı güçlü duruşunu göstermek, itibarını yükseltmek için ortaya konulan çabalar, hayata geçirilen projeler, devam eden yatırımlar var. 2019'da da bir çok alanda ülke olarak atılım yaptık. Bu yatırımların en önemlilerinden biri yerli otomobilimiz. Test sürüşünü Sn. Cumhurbaşkanımızın yaptığı yerli otomobilimiz milletimizden tam not aldı, dünyada büyük yankı uyandırdı. Yerli otomobil ve diğer yatırımlarımızın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye, artık güçlü duruşunu dünyaya kabul ettiren ve saygı duyulan bir ülke.

YENİ ŞAHLANIŞ DÖNEMİNE GİRDİK

Geçen yıllarda ülkemize karşı yapılan ekonomik saldırıları bertaraf ettik, onca badireler atlattık. Biz güçlü ekonomik yapımız, aldığımız tedbirler, Allah'ın yardımı ve milletimizin desteği ile kurulan tuzakların üstesinden geldik, heveslerini kursaklarında bıraktık. Ekonomik göstergeleri hatırlatmakta fayda görüyorum. Geçen yıl bu dönemde enflasyon verileri 20,30 seviyesindeydi. Şimdi ise 10,56. Faiz oranları yarı yarıya düştü. 2018 yılı sonu itibariyle yüzde 24 seviyesinde olan faiz oranı şu anda yüzde 12,50'ye düştü. Faiz ve enflasyon daha da düşecektir. Türkiye artık yeni bir şahlanış dönemine girdi.

TERÖR ÖRGÜTLERİNE GÖZ AÇTIRMADIK

Terörle mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. Milletimizin refah ve huzurunu artırmak için gerçekleştirdiğimiz operasyonlarda güvenlik güçlerimiz terör örgütlerine karşı çok önemli başarılar elde etti. Barış Pınarı Harekatı başta olmak üzere yaptığımız operasyonlarda terör örgütlerine göz açtırmadık. Vatanı, bayrağı, ezanı için gözünü kırpmadan şehadete koşan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum.

MAĞDURLARIN YANINDA OLDUK

Türkiye olarak başta bulunduğumuz coğrafyada Suriye ve Irak olmak üzere dünyanın dört bir yanında terör bitsin istiyoruz. Biz her zaman mağdurların ve mazlumların yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Amacımız herkesin huzur içerisinde yaşaması ve

bölgemizde istikrar sağlanması. Kıbrıs ve Doğu Akdeniz'deki haklarımızı da koruyoruz. Bu konuda kararlı bir tavrımız var. S-400 hava savunma füzelerini alarak gücümüze güç kattık. Savunma sanayi ve diğer sektörlerde atılımlarımız devam ediyor. Ülkemizin menfaatlerini her alanda savunmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle 2020 yılının ülkemiz, milletimiz, hemşehrilerimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık ve refah içinde hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.