Öne Çıkanlar Samsun master
banner867

Başkan Geleneğini Bozmadı.
banner852
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve 61. Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç merkez caminde kılınan bayram namazının ardından ilk olarak cami cemaati ile bayramlaştı.

Ardından her bayram olduğu gibi Başkan Topaloğlu ve eşi şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Cuma namazının ardından Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen resmi bayramlaşma törenine 61. Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kaymakam Yavuz Güner, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, daire amirleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Herkesin bayramını tebrik eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ; “ Türkiye hariç bütün Müslüman ülkelerde zulüm var. Duamız o dur ki bir dahaki bayramda Müslümanlar üzerindeki zulmün kalkması. Bunun için çabalayan ve dik duran bir liderimiz var. Biz Atatürk’ü, Recep Tayyip Erdoğan’ ı, Kanuni’yi örnek alıyoruz ve yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz.”dedi.


19 Mayıs Barajı Bitti
19 Mayıs Barajı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Topaloğlu;” 19 Mayıs Barajımız artık su tutma aşamasına geldi. Bu ay içinde baraj kapakları takılacak ve su tutmaya başlayacak. Önümüzdeki yıl su isale hattı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Nebiyan suyu içmeye başlayacağız.Bu yatırımın hayata geçmesinde büyük emekleri olan Sayın Bakanımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum.

5 Milyon Liralık Kültür Merkezi

Kültür Merkezi projesinin bittiğini belirten Başkan Topaloğlu,” 5 milyon liralık bir proje olan kültür merkezi projemiz hazır bu günlerde ihaleye çıkacağız. 1 buçuk yıl içinde tamamlayacağız. Aynı şekilde Dereköy Mahallemizde de bir tane düğün salonu yapacağız.”dedi. Her bayramlaşma programında baba ocağımda olmaktan mutluluk duyuyorum diyen 61. Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç; “ Anadolu’nun düşmanı hiçbir zaman eksik olmadı. Bu hafta 26
Ağustos büyük taarruz, 30 ağustos zafer bayramı, bugün hem Cuma hem de kurban bayramı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sağolsun himayesi altına aldı. 26 Ağustos 1071 tarihinde Sultan Muhammet Alpaslan Han Anadolu’nun kapılarını açtı. Bu kadar büyük zaferler destanlar büyük işgaller büyük mücadeleler var. O yüzden her zaman birbirinize kenetlenmemiz lazım. 2013 senesinde Gençlik ve Spor Bakanı iken, ismi Alpaslan olan 1071 tane gencimizle Malazgirt’te ilk programı gerçekleştirirken de ifade etmiştim. “ Malazgirt zaferi sultan Alparslan’ın kılıcının gölgesinde türkü, kürdü, arabın, alevinin birleştiği yerdir.”

İşte bu yüzden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferini himayesine aldığı için, unutulmaz bir gün haline getirdiği için teşekkür ediyorum. İçerde ve dışarda bizi birbirinize düşürmek isteyen, bizi yıkmak isteyenlere karşı et ve tırnak gibi birbirimize kenetlenme ve destek vermek zorundayız. Bu birlik ve beraberliğimizin ilelebet sürmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, Kurban Bayramımızı ve cumamımızı tebrik ediyorum”dedi.

Bayramlaşma programının ardından protokol üyeleri ilçe emniyet müdürlüğü, ilçe jandarma komutanlığı ve Sevgi Evleri Çocuk yuvasını ziyaret ederek kurban bayramlarını tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876