Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra havza
banner798

Başkan Genç Esnaf ve Vatandaşlarla
 Canik Belediye Başkanı Osman Genç Kurban Bayramı nedeniyle esnafları dükkanlarında ziyaret ederek, onlarla bayramlaştı. Başkan Genç,” Esnaflar şehrimizin can damarıdır. Şehrimizde ekonomiyi canlandırmak için daha fazla çaba göstermeliyiz” dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı. Sıcak ilgiyle karşılanan Başkan Genç, vatandaşlara çikolata, çocuklara bayram harçlığı verdi. Bayramlaşma turuna Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in yanısıra Ak Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Canik Belediyesi Başkan vekili ve Samsun Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Haşim Baki, Ak Parti Canik Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma, Canik Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.

ESNAFLAR, ŞEHRİMİZİN CAN DAMARIDIR

Esnaflar tarafından dükkanlarının kapısında karşılanan Başkan Genç,” İlçemiz Canik’te 13 yıldır yaşanan gelişim ve dönüşümden en çok esnaflarımız yararlandı. Nüfusumuz % 52 oranında arttı, 100 binlere dayandı. Dolayısıyla bu nüfus artışı ve her mahallemizde olan yatırım ve projelerimiz ilçemizin her yerini cazip hale getirdi. Canik geliştikçe esnafımızın işleri daha da arttı,iş yapanlar daha çok büyürken binlerce kişiye de aş kapısı oldu. İlçemiz Canik’te yatırımcılar, iş adamları ve esnaflar başımızın tacıdır. Esnaflarımıza bayram boyunca bereketli kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

BİRLİK BERABERLİK GÜNLERİ

Kurban Bayramının tüm Canik’te coşkuyla hissedildiğini ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç,” Birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk, dayanışma duygularının en üst düzeyde idrak edildiği bayram günlerindeyiz. Bayram öncesi büyüklerimizi Huzurevi’nde ziyaret ederek onları sevindirdik. Belediyemizde adeta devlet-millet kaynaşmasının bir sembolü haline gelen bayramlaşma törenimizi icra ettik. Bugün de esnaf kardeşlerimizi dükkanlarında ziyaret edip, hem bayramlarını kutladık, hem de bereketli satışlar diledik. Böyle özel günler bir araya geldiğimiz, bayramlaşma ve kucaklaşma günleridir. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte nice bayramlara erişmek dileğiyle, tüm vatandaşlarımızın bayramını bir kez daha canı gönülden kutluyorum” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.