Öne Çıkanlar Midye hırsızlık olayı
banner798

Başkan İkiz'in mahalle ziyaretleri
banner852

Başkan İkiz, yol çalışmalarında sona gelinen Ilıca Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle muhtarı Nuh Çelik ile çalışmaları inceledi.

İlgililerden çalışmalar hakkında bilgi alan İkiz, Çelik'ten de mahalle için isteklerini dinledi.

Mahallenin parke yol yapımı çalışmalarında sona gelindiğini belirten İkiz, "Bir mahallemizde daha yol sorununu çözmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Ilıca Mahallemizde ekiplerimiz, 15 bin metrekare parke ve beton yol yaptılar. Mahallemizde yolu yapılmayan sokak kalmadı." dedi.

Bu hizmetleri gücü yettiği sürece tüm mahallelere ulaştırmaya çalıştıklarını kaydeden İkiz, "Havza Belediyesi olarak 81 kırsal mahallemize düzenli temizlik hizmeti verilmekte. Bunların yanı sıra 40 kadar mahallemize oyun parkı yaptık, 23 mahallemizin yol sorununu tamamen çözdük. Tüm mahallelerimiz bu hizmetleri alana kadar çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz." diye konuştu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876