Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Başkan Kılıç  ;Bu zafer milletimizindir
banner852
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasıyla birlikte Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde toplanan kalabalığa hitap etti. Burada yaptığı konuşmanın ardından da Canlı yayınla Hollanda’da ki vatandaşlarımıza bağlanarak tebrik ve teşekkürlerini iletti.

İlçe Başkanlığı önünde kurulan ve seçim sonuçlarının canlı takip edildiği platformda halka seslenen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, vatandaşlarla duygularını paylaştı.

Seçim sonuçlarının Bafra’ya, Samsun’a ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Kılıç, şunları söyledi: “Seçim startının verildiği günden beri gece demeden, gündüz demeden ilçe bakanımız, teşkilatımızın ana kademe üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, Ak Gönüllülerimiz, milletvekili adaylarımızla ve siz değerli hemşerilerimiz ile kapı kapı gezerek, hep beraber çalışarak bu sonucu elde ettik. 24 Haziran itibarı ile halkımız seçimini yaptı ve eski Türkiye’ye dönmek yerine Yeni Türkiye’ye merhaba dedi. Sonuçların herkese hayırlı olması temenni ediyorum”

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ, HOLLANDA’DA SEÇİ COŞKUSU YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZA DA CANLI YAYINDA SESLENEREK TEŞEKKÜR ETTİ.

Hollanda’nın Amsterdam, Rotterdam ve Deventer şehirlerinde büyük salonlarda bir araya gelmiş olan seçmenleri, binlerce vatandaşı Canlı Yayın ile bağlantı kurarak Bafra’dan selamladı. Başkan Kılıç, “Orada büyük bir coşku ile bizleri, memleketlerini takip eden, bizlerle Sevinç’lerini paylaşan vatandaşlarımıza teşekkür ediyor hepsine sevgi, saygı ve muhabbetlerimizi sunuyorum.” Dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuşmasında şunları söyledi: “Yurt içinde ve dışında teşkilatlarımızın özverili çalışmaları ve milletimizin göstermiş olduğu büyük teveccüh neticesinde büyük bir zafer elde ettik. Tüm bunların yanında biliyoruz ki birçok ülke insanının, mazlumların, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Türkiye’ye manevi olarak destekleri ve duaları var. Onlar da biliyorlar ki bu zafer neticesinde sadece ülkemiz değil tüm dünya mazlumları ve ezilenlerin gür sesi Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Bizler seçim çalışmalarımız esnasında hep şunu anlattık. Türkiye bir karar verecek. Eski Türkiye’ye mi devam diyecek yoksa yoluna Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile devam mı edecek. Çok değerli kardeşlerim, şunu bilmenizi isterim. Binlerce km öteden sizlerin de gayreti ve duası ile Yeni Türkiye yolunda liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde Yeni Türkiye Yolunda yürüme kararı aldı.

Bu zafer milletimizin ve dünya mazlumlarının zaferidir, kutlu olsun. Bizleri, ülkenizi binlerce kilometre ötede ve binlerce kişi bir araya gelerek takip ediyorsunuz. Tabi seçim süresi boyunca sizler orada bizler de burada ülkemiz üzerine oynanmak istenen oyunları bozmak için gece gündüz demeden gayret sarf ettik. Bir olduk, iri olduk, diri olduk. Allah’a şükürler olsun, bu gayretin karşılığını bizlere en iyi şekilde nasip etti. İnşallah ülkemiz bundan sonra da Büyük Türkiye hedefleri doğrultusunda zaferler kazanmaya devam edecek. Ben bu vesile ile “Büyük Türkiye Güçlü Lider ve Güçlü Meclis İster”, Vakit Türkiye Vakti diyerek yurdumuzda ve yurt dışında yollara düşen ve gayretle çalışan, teşkilat mensuplarımıza, bu davaya gönül vermiş yaşlı, genç, kadın, çocuk her bir ferdimize çok teşekkür ediyorum. Sonuçların Bafra’mıza, Samsunumuza, Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876