Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Başkan Kılıç Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Bafra Öğretmenevi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Şenel, Özel Kalem Müdürü Ali Şimşek ve ilçede görev yapan gazeteciler katıldı.

Düzenlenen toplantıda konuşan Bafra Belediyesi Başkanı Hamit Kılıç “Öncelikle aramızdan ayrılan vefat eden gazeteci arkadaşlarımızı anmak istiyorum. Kalanlara da sağlıklı huzurlu günler dilerim. Bugün sizlerin de söylemek istedikleri varsa rahat rahat konuşalım istedik. Bizim görev süremiz sonucunda biz 6 yılın değerlendirmesini yapacağız. Bunları da göz önünde bulunduruyoruz. Pazar günü burada bir toplantıda bir araya geleceğiz. Belediye başkanlarının bugüne kadar neler yapıklarının takibi olacak.

Biz de seçim vaadimizde ne yazdıysak yapabileceğimiz şeyleri yazdık. Boş vaadimiz yok.” İfadelerini kullandı. Konuşmanın ardından program son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.