Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

Başkan Kılıç'ın yeni yılda 3 mesajı var
banner852

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemiz ve Milletimiz bakımından çok önemli hamleleri gerçekleştiği 2022 yılını geride bırakıyor, yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2023 yılına giriyoruz.

Yeni miladi yılın, kıymetli hemşerilerim başta olmak üzere bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.

Bafra Belediyesi olarak 2022 yılında 139 mahallemize sayısız ziyaret gerçekleştirerek her fırsatta hemşehrilerimizle kucaklaşmanın, hasbihal etmenin, hasret gidermenin gayreti içerisinde olduk.

Göreve geldiğimiz gün içimizde var olan Bafra’mıza hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2023’de de devam edeceğine hiçbir hemşehrimizin şüphesi olmasın.

Kardeşlik duygularımızın pekiştiği ve insanlarımızın birbirlerine sevgiyle muhabbetle baktığı bir 2023 yılı temenni ediyorum. Demokrasi ve özgürlük anlayışı, kalkınma ve refah parolasıyla hedeflerine ilerleyen Bafra için imkânsız denilenleri mümkün, hayal edilenleri gerçek yapma gayretimizden asla geri adım atmayacağız.

Bu azim ve kararlılıkla gece gündüz çalışacağız. Rabbimden 2023 yılında sıkıntıların, zorlukların ve husumetlerin ortadan kaldırılmasında yeni fırsat kapılarının açılmasını diliyor, yaptığımız çalışmaların da halkımızın huzuruna, mutluluğuna sebebiyet vermesini niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini, insanlığın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876