Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

BAŞKAN KUL YAPIMI DEVAM EDEN HALI SAHAYI İNCELEDİ

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Elmalık Mahallesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile yapılan halı saha çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Belediye Başkanı Şenol Kul, belediye meclis üyesi Mehmet Devranlı ile birlikte halı sahada incelemelerde bulundu. Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İlçede bir bir yatırımları halkın hizmetine sunmaya devam ettiklerini ve Elmalık Mahallesine böyle bir yatırımı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Kul "Sağlıklı yaşamın anahtarı olan sporu ilçemizde özendirmek, çocuklarımızın, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spor yapmalarına olanak tanıyacak spor tesislerini hizmete sunmak için çalışmalarımız devam ediyor. Güçlü Türkiye’mizin teminatı olan çocuklarımız, gençlerimiz spor yaparak sağlıklı yaşamla geleceklerini aydınlatacak. Sporcularımız buralardan yetişecek. Sporcularımızın yetişeceği, ilçe halkımızın spor yapacağı spor tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.