Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yaban keçisi
banner798

Başkan Şahin ; Berat Kandil Mesajı
 Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Berat Kandili nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkan Şahin mesajında şunları söyledi:

“Üç aylar içerisinde yer alan Şaban ayının 15. gecesi olan Berat Kandili, Yüce Allah'ın kâinatta her şeyi takdir ettiği mübarek gecelerimizden biridir.

Berat, kurtulma ve günahlardan arınma, Allah katında temize çıkmak demektir.” Dedi.

Başkan Şahin, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Berat gecesi, Yüce Rabbimizin af ve mağfiret gecesidir. Sevgili Peygamberimiz, bu gece güneş batınca Allah Teâla’nın dünyaya rahmetiyle tecelli ederek fecre kadar, 'Bağışlanmak dileyen yok mu, onu bağışlayayım. Rızık isteyen yok mu, ona rızık vereyim. Belaya duçar olan yok mu, ona afiyet vereyim' buyurduğunu bizlere müjdelemiştir. Bu bakımdan berat kurtuluşun ilk adımıdır.

Bu duygularla, Berat Kandili'nin ülkemize sağlık, barış ve saadet getirmesini dilerken, hemşerilerimin ve bütün İslam âleminin Berat Kandili'ni gönülden Betticket tebrik ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.