Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner798

Başkan Şahin MHP ilçe Başkanlığında
banner852
Ak Parti Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin,Atakum MHP ilçe Başkanlığını ziyaret etti.

Başkan Zihni Şahin’i MHP İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ve yönetimi karşıladı.HATİNOĞLU;”Zihni Şahin genel merkezimin de takdirini kazanmış,tanıdığımız bir kişiliktir.Atakum’da MHP olarak Zihni Şahin’e desteğimizi eksik etmeyeceğiz.”dedi.

Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin ;”Biz Cumhur İttifakı'na gönülden bağlıyız. Cumhur İttifakı; Devletimizin ve Milletimizin bekası için kurulmuştur. Bu anlayışla Atakum İlçe Başkanımız Haluk Köksoy ile birlikte önce MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu'nu ziyaret ederek seçim bölgemizde çalışmalara başladık.” Dedi.

Atakum Belediye Başkan adayı Zihni Şahin Atakum İlçe Başkanlığına partililerle buluşmak için MHP Atakum İlçe teşkilatından ayrıldı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLA


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876