Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Başkan Şahin’den hastalara sürpriz ziyaret
banner852
Göreve geldiği mayıs ayından itibaren Samsun’da her kesimle kucaklaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, hastanelerde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek gönül almaya devam ediyor. Başkan Şahin, gün içerisinde gerçekleştirdiği programların ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Kamil Furtun Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne giderek burada tedavi gören hastaları ziyaret etti.

OTEL KONFORUNDA SAĞLIK HİZMETİ

Tedavileri süren hastalarla sohbet eden ve 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Zihni Şahin, 'Sağlıkta Dönüşüm'ün insan yaşamında kaliteyi yükselttiğini ifade etti. Başkan Şahin, "Ülkemizde sağlıkta büyük dönüşümler yaşandı. Önceden hastanelerde tedavi olmak neredeyse imkansızken şimdi otel konforunda konaklama hizmeti sunuluyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' ilkesinden yola çıkılarak sağlık adına çok önemli projeler, yatırımlar hayata geçirildi, geçirilmeye devam ediyor. AK Parti hükümetleri insan sağlığına her zaman büyük önem vermiştir. Gelişmiş ülkelerde bile 50 yılda gerçekleştirilemeyen dönüşüm, 10 yılda tamamlanmıştır. Sağlık merkezlerimizde bugün gelinen nokta da bunun göstergesidir" dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Dr. Kamil Furtun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi yöneticileri ve doktorları ile de görüşen Başkan Zihni Şahin, "Sağlıklı bireylerin yetişmesi için, sağlıklı bir toplum için ne yapılsa azdır. Doktorlarımıza, sağlık personelimize gösterdikleri yoğun çaba, özverili çalışma nedeniyle teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876