Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

Başkan Sandıkçı Çocuklara Verdiği Sözünü Tutuyor
banner852

Canik’te çocuklar mutlu

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Gödekli Mahallesi Bozarmut mevkiinde oyun parkı yapılmasını isteyen çocukların çağrısına kayıtsız kalmayarak, kısa zaman içerisinde çocukların isteğini yerine getirdi.

Canik ilçesinde her fırsatta mahalle ziyaretlerinde bulunarak, mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Gödekli Mahallesi Bozarmut mevkiinde incelemeler yaparken çocukların park isteğiyle karşılaştı. Çocukların, “Başkanım mahallemize park yaparmısınız” isteklerine kayıtsız kalmayan başkan Sandıkçı, çok kısa bir zaman içinde çocuklarının bu isteklerini yerine getirerek çocukları sevindirdi.

Yaptığımız tüm çalışmalar geleceğimizin teminatı yavrularımızın mutluluğu için diyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde çocuklarımız için hizmet üretmeye devam ediyoruz. Her mahalleye bir park projemiz devam ediyor. Gödekli mahallesinde çocuklarımızın park isteğine kayıtsız kalamazdık. Çalışma programımızda düzenlemeye giderek bu parkımızı planladığımız zamandan önce bir hayırseverimizin de katkılarıyla kısa zamanda tamamlayarak çocuklarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmiş olduk. Parkaların ve çocuk oyun alanlarının aileler ve çocuklar için vazgeçilmez alanlar olduğunu biliyoruz. Bizler istiyoruz ki çocuklarımız daha güvenli, daha sağlıklı alanlarda vakit geçirsinler, buluşup oynasınlar. Bunun için gerekli olan ne varsa yapıyoruz.’’

ÇOCUKLAR GÜLERSE CANİK DE GÜLER

Canik Kaymakamı Mahmut Halal ve İş insanı Olgun Aydoğan ile birlikte yapılan parkta incelemelerde bulunan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, çocukların mutluluklarına, sevinçlerine ortak oldu. Parkta oynayan çocuklarla yakından ilgilendi ve onları salıncakta salladı. Çocuklarla sohbet eden Başkan Sandıkçı, çocuklara salgının henüz sona ermediğini, sosyal mesafe, maske ve temizliğe dikkat edilmesi uyarısında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876