Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner867

Başkan Sandıkçı’dan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi’ne ziyaret
banner852

Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanı Sedanur Zehir’den ilçe genelinde yapılan yardım çalışmaları hakkında bilgiler alan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Türk Kızılay’ı ile bir çok çalışmada işbirliği içinde olduklarını, bundan sonrada aynı şekilde birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanı Sedanur Zehir ile yaklaşan Ramazan ayında yapılacak yardımlar hakkında bilgi paylaşımında bulunan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Ramazan ayı içerisinde yapılacak yardım faaliyetleri, alınacak gıda bağışları ve bu bağışların programlı bir şekilde dağıtımı hakkında görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede Canik bölgesindeki tüm sosyal yardımlaşma kurumlarının bir araya gelerek ortak bir havuz oluşturulmasının gerekliliğine değinilerek, ilçe genelinde yapılacak yardımların mükerrer olmadan düzenli bir şekilde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması sağlanacak.

Başkan Sandıkçı yaptığı açıklamada, “Türk Kızılay’ı bilgi ve tecrübesiyle her zaman ihtiyaç sahiplerine el uzatan, her önemli olayda mağdurların ve mazlumların yanında olan güzide bir yardım kuruluşumuzdur. Bu anlamda başarılı çalışmalarından dolayı Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanımıza teşekkür ediyorum.

İlçemizdeki insanlarımıza yardım ulaştırma konusunda Türk Kızılay’ı Canik Şubemizle birlikte dayanışma ve paylaşma ruhunun en üst seviyeye çıktığı Ramazan ayında da maddi ve manevi olarak ne gibi yardımlarda bulunabiliriz, insanlarımızın yaşamlarına nasıl katkıda bulunabiliriz. Şube Başkanımızla bu konular üzerinde bilgi paylaşımında bulunduk. İnşAllah birlikte insanlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için gerekli çalışmaların içinde olacağız. Sadece Ramazan ayında değil hem Kızılay Canik Şubemiz, hem de Belediyemizin Sosyal Yardım Hizmetleri birimi gerçek ihtiyaç sahiplerine yıl boyunca gıda paketleriyle, alışveriş kartlarıyla, kıyafet yardımlarıyla maddi ve manevi olarak destek olmayı sürdürüyor.

Bu anlamda hem Kızılay Şubemize, hem de belediyemizin Sosyal Yardım Hizmetleri Birimi’ne, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yardımda bulunan yardımsever insanlarımıza, canı gönülden teşekkür ediyorum. Tüm insanlarımıza hayırlı, sağlıklı, huzurlu bir Ramazan ayı diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876