Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Başkan Togar BEM BİR SEN temsilcileri ile bir araya geldi

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ve şube başkanlığına bağlı sendika temsilcileriyle Saklı Bahçe tesislerinde düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen başkan Togar ardında sendika temsilcilerine Tekkeköy’deki tarihi, doğal ve turistlik mekanların yanı sıra ilçede hayata geçirdiği projeleri, hizmetleri ve devam eden çalışmaları anlattı.

Togar, BEM BİR SEN üyelerine ilçeyi tanıttı

Tekkeköy’ün kara, deniz, hava, demir yolu ve hafif raylı sistem gibi ulaşım ağının tüm bileşenlerini bünyesinde bulunduran bölgedeki tek ilçe olduğuna dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Samsun’un en yakın ilçeleri arasında şehirle bütünleşmiş durumda olan tarih, turizm, kültür, doğa ve sanayi kenti ilçemiz her yönden hızlı bir şekilde gelişmektedir. 3,5 yıllık süre içerisinde çok büyük yatırımlar gerçekleştirerek ilçemizin çehresini değiştirdik. Yeni hizmet binamızı tamamlayarak halkımıza daha iyi daha kaliteli hizmet verebilmek için tüm birimlerimizi aynı çatı altında topladık. İlçemizdeki tarihi, turistlik ve doğal güzellikleri turizme kazandırmak için çalışmalar yürüttük. Kahraman şehitlerimizin anısına şehitler anıtı yaptık. İlçe merkezini ve meydanımızı yeniden inşa ettik. Tekkeköy mağaraları arkeoloji vadisini dünyaya tanıtan çalışmalar ve yeni tesisler yaptık. İki adet hanımlar konağı, köy konakları, spor tesisleri, halı sahalar yapıp hizmete sunduk. Yollardan kaldırımlara, parklardan tesislere kadar daha birçok adından söz ettiren çalışmaları, hizmetleri halkımız ile buluşturduk. Bu birlikteliğimizde siz değerli misafirlerimize tarihi, turistlik ve doğal güzelliklerimiz ile ilçemizde yapmış olduğumuz çalışmaları tanıtalım ve fikir alış verişinde bulunalım istedik. Bu maksatla ilçemizi de sizlere tanıtmış ve gezdirmiş olduk. Sizleri burada ağırlama imkanı verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever; "Fırsat buldukça sendikamıza bağlı il ve ilçe belediyelerimizde görev yapan temsilcilerimizin katılımlarıyla önceden belirlediğimiz bir ilçemize ziyaret gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerde temsilcilerimiz hem o ilçenin tarihi mekanlarını hem de doğal güzelliklerini görme ve tanıma fırsatı buluyor. Genelde toplantılarımıza Belediye Başkanlarımız da eşlik ederek çalışmaları hakkında bilgiler veriyor. Bu ay ziyaretimizi Tekkeköy İlçemize gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Hasan Togar gün boyu bizi ve temsilcilerimizi yalnız bırakmadı. Katılımcılar açısından oldukça yararlı bir gezi oldu. Tekkeköy’deki çalışmaları yakından görme ve bilhassa Belediye Başkanımızın ağzından dinleme imkanı elde ettik. Bu ziyaretlerimiz aynı zamanda temsilcilerimiz arasında ciddi bir kaynaşmaya da sebep oluyor. Başkanımızı tebrik ediyoruz ilçede kısa zamanda güzel çalışmaları ve projeleri hayata geçirmiş. Bizleri burada ağırlayan başta Belediye Başkanımız Hasan Togar olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

BEM BİR SEN üyelerinin Tekkeköy gezisinin ardından Başkanlık makamında Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ve Tekkeköy Belediyesi BEM BİR-SEN Temsilcisi Semra Aksoy ziyaret anısına Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a bir tablo hediye etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.